2777
2789
منم شوهرم پایه نیست میگه دوست ندارم..ولی من میگم اونم میترسه😂

شوهرمن میگه تو میترسی

ولی من نمیترسم مگر تنها باشم😡😁

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...

😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب اهل باد رو هم بخون پس. راجع به جنگیری تو شهرای جنوبیه.واقعیه.منم خوندم یجوری شدم تا یه مدت. ا ...

غلامحسین ساعدی نوشته.

مال 40 سال یا بیشتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شوهرمن میگه تو میترسی ولی من نمیترسم مگر تنها باشم😡😁

😆😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

😀الان میرم دان میکنم😨😨😱هیچکسانو دیشب ساعت یک تموم کردم

من تا ته نکشیدم بخونمش دیگه😂

یدونه هم عروسکی بود چاک بود گمون کنم. بوی هم توش عروسک بود ولی در اصل لای دیوار زندگی میکرو آبراهام ...

یا خدا 😱😱اینو یادمه عروسکه چاک رو میگم واقعا یکی از ترسناک ترین فیلمایی بود که دیدم بااون قیافه و صداش😨

اون موقع از آنتندیدم با زیر نویس عربی تا چند وقت توفکرش بودم.اتفاقا الانم اومد توذهنم اسمشو یادم نبود تا گفتی یادم اومد

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

من فیلم بیشتر دوس دارم تا داستان

میرم امروز میگیرماینایی ک گفتید😍

شوهرمم مجبوووووور میکنه ببینه حتی بزور دستو پاشو میبنرم با دهنش😉😆😆

من تا ته نکشیدم بخونمش دیگه😂

😂😂نفهمیدم چی گفتی

من فیلم بیشتر دوس دارم تا داستان میرم امروز میگیرماینایی ک گفتید😍 شوهرمم مجبوووووور میکنه ببینه ح ...

😂😂

من  باورت میشه این فیلمای ترسناکو ببینم زیاد نمیترسم اما داستان ترسناک بخونم تو ذهنم مجسم میکنم میترسم😁

توهم بخون بعد قشنگ بترسی

الان چند شنبه میخوام بخوابم همش انتظار دارم یکی تو اتاق خواب ظاهر بشه😨😨😂

😂😂نفهمیدم چی گفتی

میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.

😂😂 من  باورت میشه این فیلمای ترسناکو ببینم زیاد نمیترسم اما داستان ترسناک بخونم تو ذهنم مجسم ...

پس حتما میخونم

😘😍😀

میگم نکشیدم دیگه. تا تهش نخوندم. ترسیدم. شوهرم شبکار بود اونموقع ترسیدم.

آهان😂😂😂