2777
2789

خانما

بی احترامی رو تا کجا تحمل می کنید

دیشب حرف هایی به من گفت که فکر میکنم دارم له میشم

آدم حساسی نیستم

تحملم بالاست

ولی شخصیتم داره له میشه

احساس میکنم چقدر تو نظرش پست و کم هستم

بخدا نمبخوام از خودم تعریف کنم‌ شما که منو نمیشنایید

هم موقعیت اجتماعیم خوبه، هم وضع مالیم و هم چهرم

اونم خوش چهرست کتمان نمیکنم 

قضیش طولانیه حوصلتون سر میره ولی

دیشب به شوخی بهش گفتم تو اون اوایل میخواستی نظرم جلب کنی مهربون بودی 

گفت فکر میکنی چی هستی که بخوام مخت بزنم؟ مخ زدنت کار یه دقیقست

به شدت هم لجبازه

ینی طوریکه من ده روزم سکوت کنم اون بدتر میکنه

بله گاهی وقتا از شدت دل شکستگی نتونستم جواب بدم

ولی تلافیشو سرش درمیارم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شده. گاهی انگار عاشقمه گاهی هم بی احترامی شدید. ولی دوستمون ندارن علت رفتاراشون اینه. فقط دارن تحملمون می کنن اگه دست خودشون بود و حوصله و شجاعتشو دلشتن ولمون می کردن مردا همه مودی و تنوع طلب هستن 

. کاش کلا خدا به وجودشون نمی آورد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

حرفش خوب نبوده ولی خب شوخی میکردین

هر چند این حرف حتی شوخیش هم خوب نیست

یه فرصت مناسب که غذا هم خوردین و کنار همید ، بهش بگو اون حرفش دلتو شکونده و ناراحتی و ازش بخاه جبرانش کنه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

میگفتی اره مخ زدنم کار ی دقیقه است چون مخ نداشتم اون زمون اگه داشتم ک بین اون همه ادم درست حسابی بُر نمیخوردم با تو 

اخرشم میزدی رو زانوت میگفتی بختت زن بختت ک هرچی نخاله الکی بادبادکه گیر میکنه ب تو شانسم نداریم مث مردم

قدرت تخریب۱۰/۱۰

نهایت بهش ی ز و د ان ز ا ل ی 

ی هسته خرمایی چیزی بهش میگفتی خودش دو سه سال افسردش میکزد😁

البته فانه  ها ولی عی  بدم میاد از مردای الکی باد شده😒

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حرفش خوب نبوده ولی خب شوخی میکردین هر چند این حرف حتی شوخیش هم خوب نیست یه فرصت مناسب که غذا هم خو ...

نه اون اصلا شوخی نمیکرد

اصلا و ابدا عزیزم

کاملا عصبی بود

پیش هم نیستیم الان

امروز قرار بود بیاد که میدونم نمیاد

هیچوقت بی احترامی نکرده

چند ساله ازدواج کردید؟ یعنی هیچ وقت تندی نکرده باهات؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خب ازش میپرسیدی پس چرا یه دقیقه ای نتونستی خیلی بیشتر طول کشید . 

بعدم میگفتی حتما چیزی هستم که به خاطرم تلاش کردی بدستم بیاری و الان که به دست اوردی مغرور شدی

عکسشو بفرس ببینیم چقد خوشگله 🤔

خجالت نمیکشی؟ 😐

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵