2777
2789

بدون دلیل خیلی خاصی ازش ناراحتم (نامزدیم)

چندجا بی توجهی های ریز پشت سر هم کرده

با وجودیکه دیشب بهش گفتم دلم تنگ شده و زود بیا و اینا ولی نیومد

امروز هم بهش گفتم نازمو بکش

گفت چی شده گفتم هیچی فقط الان نیاز دارم نازمو بکشی

گفت ناز کشیدن شرایط میخواد هدف میخواد همینجوری که نمیشه. گفتم هدفش اینه که من رو راضی کنی به حرفم گوش کنی

بعد خندید سکوت کرد منم گفتم کار دارم تلفنو قطع کردم

بعضی مسائل قابل بیان نیست ولی برای ما خانما خیلی مهمه. یه دوستت دارم قربونت برم اینقدر سخته یا واقعا نمیفهمن باید چیکار کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم

ما از کجا باید بلد باشیم؟درسشو خوندیم؟بهمون اموزش دادن ؟

تفکر پسر دختر زمین تا اسمون فرق داره

دختر وقتی میگه نه

یعنی اره

وقتی پسر میگه نه یعنی نه....

برا ترجمه رفتار دختر باید کتاب بنویسند😐😐😐

یعنی چی بعضی مسائل قابل بیان نیست .

مردها مثل زن ها فکر و رفتار نمیکنن.

با مهربانی بهش بگو به این دلایل این احساس رو دارم و الان نیاز دارم بغلم کنی....

با تلفن قطع کردن و حرف نزدن به جایی نمیرسی

مجردم ولی کاملا منطقیه صحبتتون

براشون توضیح بدید که یه مواقعی بی دلیل این شکلی میشید و نیاز دارید توجه شه بهتون 

تو دوران پریود یا PMS نیستید؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
من پسرم ما از کجا باید بلد باشیم؟درسشو خوندیم؟بهمون اموزش دادن ؟ تفکر پسر دختر زمین تا اسمون فرق د ...

به ما خانما هم آموزش ندادن و از شما هم محدودتر بودیم

ولی خودمون رفتیم سراغش برای روابطمون وقت گذاشتیم

خیلی از خانما رو میشناسم که توی بدترین شرایط روحی و جسمی بودن و صبوری کردن ولی یه آقا وقتی فقط سرش درد میگیره یا سرما میخوره چنان بی تابی میکنه و انتظار داره همه دنیا ردیف شن واسش نازشو بکشن

منم غیر مستقیم نگفتم. خیلی راحت گفتم الان نیاز دارم نازمو بکشی

این جمله مبهمه به نظرتون؟

اونا واقعا مثل دخترا فک نمبکنن به طرز خیلی فاحشی تفاوت فکری و اخلاقی وجود داره و واقعا نمیدونن باید ...

من راحت ازش یه چیز کوچیک خواستم

اصلا نخواستم بگم ازت ناراحتم

فقط گفتم نیاز دارم نازمو بکشی

همین

بعدشم پیام داده که از جای دیگه ناراحتی سر من خالی نکن

یعنی به نزدیکترین کست هم نمیتونی بگی یه نیاز کوچیک منو برآورده کن

هستم

پس به همین دلیله

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
یعنی چی بعضی مسائل قابل بیان نیست .  مردها مثل زن ها فکر و رفتار نمیکنن. با مهربانی بهش بگو ب ...

قبل قطع کردن گفتم نازمو بکش

گفت چرا چی شده؟

گفتم هیچی فقط الان میخوام اینکارو بکنی

وقتی حرف مستقیمو متوجه نمیشن چیکار کنم دیگه