2777
2789
عنوان

دوستانی بیدارین میشه کمکم کنید بابابزرگم دیابت داره😭💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
دو روزه مصرف میکنه  در موردش غذاش واسه این میگم کلا چیزی نمیخوره میگه میل ندارم 😢😢😢

باید غذاش بخوره حتما . افت قند خطرناک تر از بالا رفتن قنده .. اوایل دارو ها ممکنه بهم بریزه خورد و خوراک رو بهش نساختند برید دکتر عوض می‌کنه براش . 

اره دکترش واسش دارو نوشت من حالم خوب هیچ وقت بابابزرگمو این جوری ندیده بودم😭😭😭💔میخوایم ببریمش یه ...

دارو مصرف کنن کنترل میشه منم تو بارداری داشتم شیرینی جات می‌دیدم اختیار از دستم می‌رفت 🥴 ان شاالله سلامت باشن .حتما ببرید دکتر غدد 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا چه نوه خوبی خدا حفظت کنه 

دوما حتما دستگاه قند خونگی داشته باشید نگران نباشید لاغری برای دیابته بابای منم یه هیکلی داشت یهو لاغرش کرد 

بعد بسته به نظر پزشک قرص تجویز میکنن و تا حدی هم مراعات میکنن اگه خیلی بالا نباشه .همه رو دکتر توضیح میده در کل با دارو و رژیم قابل کنترله 

انقدر خودتون نبازید ... من ۳۴ سالمه دیابت گرفتم 😐 لابد باید دقت کنم از غصه . روحیه مهم ترین چیره تو ...

نمیدونم ...هیچ وقت اینطوری ندیدمش بابابزرگم سنش بالاست دکتر گفته کلیه هاشم ضعیف شده هنوز دقیق نمیدونیم حالش چطوریه واسه همین خیلی نگرانم😭😭

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
دارو مصرف کنن کنترل میشه منم تو بارداری داشتم شیرینی جات می‌دیدم اختیار از دستم می‌رفت 🥴 ان شاالله ...

خیلی ممنونم

چشم به بابام میگم

نمیدونم ...هیچ وقت اینطوری ندیدمش بابابزرگم سنش بالاست دکتر گفته کلیه هاشم ضعیف شده هنوز دقیق نمیدون ...

کلیه و چشم هایش چک کنید قند خرابشون نکنه . نگرانی تون نشون ندید زیاد تا اونم استرس نشه 

اولا چه نوه خوبی خدا حفظت کنه  دوما حتما دستگاه قند خونگی داشته باشید نگران نباشید لاغری برای ...

خیلی ممنون عزیزم

پس طبیعیه با چند هفته خیلی لاغر شده😢😢

چشم حتما دستگاهشو  تهیه میکنیم