2777
2789
عنوان

اگه هرشب بخوابه چی کار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 65 پست
واییی یعنی بعدا هم. قراره ادامه پیدا کنه 😂😂😂 آزه خودشم میگه مجبوره ‌کار کنه برا آینده اما خب ۳ م ...

شوهر منم مغازه داره .عادیه سه ماه و چهار ماه .ب نظرم باهات حرف نزنه ولی زندگیتو بسازه خیلی بهتره تا گوشی دستش بگیره صب تاشبم نازتو بکشه ولی هیچ تلاشی نکنه بعدشم ک از سطح پایین زندگی دلت گرفت بشینه باهات درود دل کنه😂😂یا اینکه ببینه زنش جلو همه سرافکندست لباساش از همه معمولی تره خودرو خوراکش از همه ضعیف تره و....و عین خیالم نباشه و فقط زبونی هی بگه دوست دارم عاشقتم

شوهر منم مغازه داره .عادیه سه ماه و چهار ماه .ب نظرم باهات حرف نزنه ولی زندگیتو بسازه خیلی بهتره تا ...

دقیقا خودشم اینارو میگه 

میگه بعدا جبران‌میکنم الان مجبورم کار کنم بعدا تو سختی نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه شاغل نیستم ساعت دوازده شب بشه تایم خوابمه و چشام دیگه میره اصلا خسته ام انگار حالا چه برسه اون پسر که سرکار میره خسته ست خب حرفاتو در طول روز بزنگ بگو یا بهش بگو من حرفامو بهت نزدم یه وقت بزار برای شنیدن حرفام 

نیستیم متاسفانه بعد نمیخوام بقیه هم بفهمن فعلا محیط کارش مردونه اس 

گلم اگر شرایطت این هست خدایی نکرده همینطور جلو بره خدا نکرده رابطت قطع میشه به سردی تمام … 

سعی کن واقعا همدیگر میخواین نامزد کنین باهم حضور فیزیکی برید بیاید 

من خودم نامزدم آبادان هست خودم شیراز قرار محرمیت خونده بشه اونم مثل نامزد تو نمیتونه بیاد شهرم مدام بره بیاد من مجبورم برم پیشش دوسش دارم نمیخوام رابطم سرد بشه اگر پیشش باشم حضور فیزیکی صد برابر بهتر چت و صحبت تلفن 

من با اینکه شاغل نیستم ساعت دوازده شب بشه تایم خوابمه و چشام دیگه میره اصلا خسته ام انگار حالا چه بر ...

درسته کارش خیلی سنگینه

زنگ میزنه اما فقط ۲۰ دقیقه یه ربع ... اما قکر کنم حرفامو همشو تو تلفن بگم راحت ترم دیگه چت نمیخوام بخدا حالم بهم میخوره انقدر اننظار کشیدم

گلم اگر شرایطت این هست خدایی نکرده همینطور جلو بره خدا نکرده رابطت قطع میشه به سردی تمام …  سع ...

اره قبول دارم اون نمیتونه بیاد جلو الان

و من خیلی سرد شدم خسته شدم از بس صبر کردم

به سلامتی عزیزم خوش باشید💛