2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا داره....

185 بازدید | 11 پست

یکی چند وقت پیش واقعا دلمو شکست و بهم تهمت زد امروز فهمیدم هموت تهمتی ک به دروغبه من زده بود 

در حقیقت خودش انجام داده و همه فهمیدن

قلبم به درد اومده بود ار حدفش و فقط به خدا سپردم

من این قضیه روچندین بار تجربه کردم

یعنی هرموقع یکی اذیتم کرده یامثلا ب فلان مشکلم خندیده همون سرش اومده

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مینویشتی چوب خدا صدا نداره

وقتی طرف بخاطر همون دروغی که برای من گفته آبروش رفته و خودش اونکارو انجام میداده و همههه فهمیدن یعنی چوب خدا قشنگ صدا داره قربونش برم هوای بنده ی بیگناهشو داره

سلام  تهمت ناروا خیلی سنگینِ و خدا جواب دل شکسته رو سریع می‌دهد

سریع که نه 

ولی وقتی جواب میده بدجور دل آدم خنک میشه 

ببین دیر و زود داره ها ولی سوخت و سوز نداره 

منم تازه تجربش کردم جیگرم حال اومد 

وقتی طرف بخاطر همون دروغی که برای من گفته آبروش رفته و خودش اونکارو انجام میداده و همههه فهمیدن یعنی ...

نه عزیزم این متن منظورش اینه خدا های و هوی نمیکنه تو سکوت کارشو انجام میده طوری که نفهمی از کی و کجا خوردی

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
من این قضیه روچندین بار تجربه کردم یعنی هرموقع یکی اذیتم کرده یامثلا ب فلان مشکلم خندیده همون سرش ا ...

برعکس من هر باز زمین خوردم صدای خنده آشنا آمد هیچشونم نشد چند نفر دست به دست هم دادن و آبرومو به ناحق بردن و بهم تهمت زدن  هر وقت یادم میاد اشکام سرازیر میشه افسردگی شدید گرفتم اونا روز به روز دارن سالم تر و بهتر میشن به این نتیجه رسیدم نه دل شکستن تاوان داره نه کارما وجود داره