2777
2789
عنوان

این دیگه چه وضعشه

207 بازدید | 26 پست

بابا ترو خدا نخوندونینم 😅😂

دل درد گرفتم نمی دونم چراهمه رفتن تو این فازا که مثلا[حس ششمی ها بیاید]

یکی نوشته حس ششمی ها بگید کی با شوهرم آشتی می کنم یکی دیگه میگه رنگ چشمام چه رنگیه.....

من نمی گم به حس ششم اعتقاد ندارم مثلا من خودم حسم یه چیز بگه یه دقیقه بعد اتفاق میوفته ولی واقعا تو این یه ما یه چیزایی دیدم که واویلا😅از خنده روده بر شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کف شناسی میگه اونهایی که کف دستشون خطوط ام انگلیسی رو دارن حس ششم بسیار قوی ای دارن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چی میگی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فکر کنم تنها کسی ک حس ششم را قبول نداره منم 

آخه دلیل و برهانی که بخوای از ی آدم که ی دیقه دیگه اش خبر نداره آینده و رنگ لباس و  وصال به یار نمی‌فهمم واقعا 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
تو کف شناسی میگه اونهایی که کف دستشون خطوط ام انگلیسی رو دارن حس ششم بسیار قوی ای دارن

همه m ان

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.