2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکسم نیست بگم؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه بار تو یه مکانی از یه پسره عین خرررررر بگم عین چی خوشم اومد

اونم از من خوشش اومده بود

کلا سه بار سرجمع دیدمش تو سه روز متفاوت

هربار خاست بیاد جلو چون یه شخصی باهام بود نمیومد بنده خداا

دیگه هم ندیدمش

تا مدت ها افسردگی گرفتم بعدش

من دخترِ ایرانم✨
تا با من بود ابرو پیوندی و قد ۱۵۶  کات کردیم شد لات محل و قد نزدیک ۲ متر 😂🥴

وایی دقیقا قدش کوتاه بود تا مات مردم یهو هیکل بدنسازی یه عالمه بازو و مدل مو خفن و قدش چجوری بلند شد اخه🫤😂😂😂

والا اونموقع خفن نبودن. خفنشون کردیم تحویل بعدی دادیم رفتن یه گوشه دنیا 😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

والا یکبار تو پارک داشت طرق اسکیت بازی میکرد بهم خوردیم هردو افتادیم

دومیش یکبار در خونه رو یک از پسرای همسایمون که نمیشناسمش البته فککنم دوستش بود درو برام گرفت تا من اول وارد شم🤣خیلی قشنگی و مخصوصا پسره خیلیییییی خوشگل بود

سومی یادم نیست تا اخباری دیگر بدرود🤣

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

وایی دقیقا قدش کوتاه بود تا مات مردم یهو هیکل بدنسازی یه عالمه بازو و مدل مو خفن و قدش چجوری بلند شد ...

کل بدن تتو ، همش گشت و تفریح و ... 😂😭

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
یه بار تو یه مکانی از یه پسره عین خرررررر بگم عین چی خوشم اومد اونم از من خوشش اومده بود کلا سه با ...

ببین من دکتر بهم هی پیام میداد منه خر نمیگرفتم 😂😂😂کلا در این حد پرتم دوستم ک گفتم فتزش پرید بعد عاشقش شدم هی هکس پروفایلش نگا میکردم دیدم شمارمو حذف کرد طرف😂😂😂