2777
2789

همه تاپیک هاش عنوانش این بود که آیا همه می میرند؟ 

یعنی منم یه روزی می میرم ؟ می تونم کاری کنم که نمیرم! 

کلی کاربرها باهاش صحبت می کردند و آیه قران و حدیث و دلیل علمی و ... می گفتند تا قانعش کنند ، یک ساعت بعد دوباره دقیقا همون عنوان تاپیک می زد! 

بعد رفتم تو تاپیک هاش دیدم طرف وسواس داره ، کل عنوان تاپیک هاش که نزدیک ۵۰ تا بود فقط همین بود! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومه هم بود نسبت به مرگ موش وسواس گرفته بود 

اون طفلک هم خیلی اذیت بود 

خدا وسواس رو برای کسب نخواد 

از سرطان بدتره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یادمه یکی هم بود همه ی تاپیکاش راجع به این بود که ایدز داره یا نداره. هی میگفت رفتم بیرون کفشم رفت رو سرنگ ایدز گرفتم فلان جا رفتم ایدز گرفتم.... همه ی تاپیکاش راجع به همین بود

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
یادمه یکی هم بود همه ی تاپیکاش راجع به این بود که ایدز داره یا نداره. هی میگفت رفتم بیرون کفشم رفت ر ...

اون بنده خدا چندین سال درگیر بود چقدر باهاش صحبت کردم موثر نبود متاسفانه 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یادمه یکی هم بود همه ی تاپیکاش راجع به این بود که ایدز داره یا نداره. هی میگفت رفتم بیرون کفشم رفت ر ...

اینو یادمه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اون بنده خدا چندین سال درگیر بود چقدر باهاش صحبت کردم موثر نبود متاسفانه 

متاسفانه راحت درمان نمیشن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

منم تاپیک هاش یادمه!  تاپیک هاش می خوندم حس می کردم چقدر زندگی سختی داره! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
منم تاپیک هاش یادمه!  تاپیک هاش می خوندم حس می کردم چقدر زندگی سختی داره!

واقعا اینجور افراد زندگیشون خیلی سخته. به نظرم از سرطان هم بدتر