2777
2789

من این سریالو کامل ندیدم

تو ماهواره دست و پا شکسته دیدم اما ی چیزش خیلی سوال شده برام

الان بهمن و فروغ ک عاشق همدیگن

فروغ الان یعنی چندین سال بزرگتر از بهمن؟؟؟

پ چطور گذشته هاشونو ک نشون میداد فروغ بعد بهمن ب دنیا میاد؟؟

و واقعا بهمن عموشه؟؟؟

کجا بزرگتره؟

خودشونو کشتن شبنم مقدمی رو کوچیکتر از محسن کیایی نشون بدن

آره بهمن عموشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ یه فصل نیس؟😁

فک کنم اشتب زد

اینی هم که شما میگی بی گناه نیس

همگناهه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کجا بزرگتره؟ خودشونو کشتن شبنم مقدمی رو کوچیکتر از محسن کیایی نشون بدن آره بهمن عموشه

عه بزرگتر نیس؟؟؟

پس چرا من فکر میکردم عاشق بزرگتر از خودش شده

پ این چ بازیگریه ک انتخاب کردن😁

عه بزرگتر نیس؟؟؟ پس چرا من فکر میکردم عاشق بزرگتر از خودش شده پ این چ بازیگریه ک انتخاب کردن😁

حالا اسمای شخصیتا دقیق یادم نیس چون یه سال بیشتره که دیدمش ولی مهرانه مهیت ترابی و داداش بهمن با هم ازدواج میکنن بچشون میشه فروغ

بعد که میمیره

مسعود رایگان باهاش ازدواج میکنه و بعدش فروغ دنیا میاد و به اسم خودش واسه فروغ شناسنامه میگیره برا همین بهمن نمیفهمه که این برادرزاده شه

خودتم اشتب زدی گلم😂😂 بی گناهه

هرچی هس که من فک میکردم اینم همونه و باز دارن نشونش میدن

یهو فهمیدم نه اسماشون فرق فوکوله🤪