2777
2789

پسر بشه بی دردسره...خودش ۳ تا پسر داره

خیلی ناراحت شدم گفتم مگه میخاد چیکار کنه...گفت نمیزاریم کاری کنه چند تا عمو و پسرعمو و برادر و پدر داره... دلم می خواست دهنشو جر بدم

تموم میشه هر شبی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جر ندادی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بگو به ذات بچه ربط داره نه دختر و پسرش

اتفاقا دخترو میشونی کنارت نمی‌ذاری بره بیرون ولی پسر حرف گوش نمیکنه تا نصف شب بیرون میمونه با چهار تا رفیق لاتش

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

دفعه دیگه بگو دختر برگ گلم نیومده اسم نزار روش هم پدر داره هم مادر عمو و پسر عمو هاش  .... میخورن کاری به دختر من داشته باشن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......