2777
2789
عنوان

چند تا سوال در مورد مهمونی دارم

263 بازدید | 30 پست

اگه مثلا پنج شنبه شب مهمون داشته باشید، سبزی خوردن و میوه ها رو کی میگیرید و آماده میکنید؟

صبح ۴ شنبه یا صبح پنج شنبه؟

در نظر بگیرید صبح پنج شنبه باید غذاها رو هم تکمیل و آماده کنید و خسته هم زیاد نباید بشید.

و اینکه الان که ۴ شنبه تعطیل رسمیه، آیا صبحش میوه و سبزی فروشیا بار تازه میارن یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۵شنبه مهمون دارم صبحش میرم خرید

میرسی میوه رو بگیری و بشوری و خشک کنی و بچینی و سبزی خوردن بگیری و بشوری و برنجو و بقیه غذاها رو بذاری و حموم و اینا هم بری و آماده بشی؟

من میخواستم ۴ شنبه میوه و سبزی رو آماده کنم ولی میترسم سبزی کهنه بشه یا اینکه ۴ شنبه اصلا بار تازه نیارن. 

سبزی رو شب قبل می شورم میوه رو همون روز مهمونی

سالاد فصل و دسر  هم اگر فرصت کنم همون شب قبل درست می کنم

تو غذاهام اگر قرمه سبزی و فسنجون باشه اونا رم از شب قبل درست می کنم می مونه جا افتاده تر و خوشمزه تر میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

میرسی میوه رو بگیری و بشوری و خشک کنی و بچینی و سبزی خوردن بگیری و بشوری و برنجو و بقیه غذاها رو بذا ...

سبزی رو نشسته تو یخچال نگه داری چیزیش نمیشه 

میوه هم همینطور

اگر یخچالت حا داره که همه رو همین فردا بگیر

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️