2777
2789
عنوان

راجع به کشیدن دندون لطفا بیاین 🙁

42 بازدید | 13 پست

سلام، بچه ها من دندون عقلمو تقریبا یکماه پیش کشیدم.. الان که تقریبا رو به بهبودیه یه تیکه کوچیک روی لثه برجسته شده و سفته، چون قبلا هم برام پیش اومده بود مطمئنم زیرش یه مقدار در حد یکی دو میلی متر شاید شکسته دندون باشه .. امروز رفتم پیش دکتر که بهش بگم.. چون توی عکس رادیو گرافی نیفتاده بود گفت چیزی نیست و بهم خندید گفت برو🤦🏻‍♀️ حالا اگه این بمونه مشکلی ایجاد میکنه؟ دیگه روم نمیشه برم

درد داری الان؟ مشکلی داری قسمت اون دندون؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد نداره.. میترسم بعد ها عفونت کنه یا مشکل ساز بشه🤦🏻‍♀️

ممکنه لثت باشه . اگه درد نداری عفونتم نیست . اصن دندون عفونت کنه با یه هفته چرک خشک کن خوب میشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ممکنه لثت باشه . اگه درد نداری عفونتم نیست . اصن دندون عفونت کنه با یه هفته چرک خشک کن خوب میشه  ...

اها پس به نظرت مشکلی نیس.. ای خدا رفته رو مخم🥲 اخر دندونای بالامه به خاطر همون نتونستم خوب نشونش بدم ولی خودم دست میزنم میفهمم

اها پس به نظرت مشکلی نیس.. ای خدا رفته رو مخم🥲 اخر دندونای بالامه به خاطر همون نتونستم خوب نشونش بد ...

اون عکس از دندون همه چیو نشون میده چشمی تشخیص نمیدن .

توی عکس opg نیفتاده اخه... خیلی کوچیکه.. شاید داره از لثه خارج میشه..

شما خودت تشخیص دادی تو‌عکس‌نیست؟

نه نشون دکتر دادم امروز.. سریع دید گفت نیس.. بعدشم با این چوب بستنی ها نگاه کرد گفت برو.. ولی مطمئنم ...

تیزه؟ سفتع؟