2777
2789
عنوان

خدا برامون معجزه کرد 🥺🥺🥺

400 بازدید | 13 پست

سه تا دکتر به بابام گفتن دریچه قلبش تنگ شده و باید عمل قلب باز انجام بده رفتیم بیمارستان و قرار شد بستری بشه قبلش اکو مری انجام دادن و اثری از تنگی دریچه نبود و قلبش سالم بود ....اگه معجزه نیست پس چیه خدا دعاهامون رو شنید 🥺

همیشه از غم میگیم گفتم معجزه ی خدا رو هم بگم بی انصافیه ساده ازش رد بشم 

لا إله إلّا اللّه

استارتر یه سوال دارم میگم ما چهارشنبه عروسی داریم اماکن‌ اجازه میده عروسی بگیریم؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بزرگترین تکیه گاهه 

مبارکتون باشه

نماز شکر یادتون نره.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

عزیزم خداروشکر 😍😍😍😍

انشاءالله همیشه سلامت باشن و سایه شون بالا سرتون 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الهی شکر ...قطعا خدا زورش از همه بیشتره

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

چهه خبر خوبی خدایا شکرت.معجزه شده معجزه

حال خوبتو خریدارم.خیلیییی جای شکر داره

خدا همه پدر مادرا رو سالم نگه داره و پدر و مادرایی که رفتن رو هم مورد مغفرت قرار بده.آمییین

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
خواهش میکنم برای سلامتی پدرم دعا کنید  تو ای سی یو بستریه ،عفونت وارد خونش شده شدیدا دارن بهش ...

عزیزم براشون دعا میکنم حتما ....براش ختم حمد بزارید معجزه میکنه

لا إله إلّا اللّه