2777
2789
عنوان

بعد این همه سختی دارم به پوچی میرسم

167 بازدید | 18 پست

پنج ساله همو میخوایم خانواده من قبول نمیکنن حرفشونم اینه که خانواده ها در یک سطح نیست با اینکه خودمون خانواده ساده ای هستیم و من و اون شغلمون یکیه

پنج ساله تهدید برادر 

پنج ساله کتک

پنج ساله دوری

پنج ساله بلاتکلیفی

تحمل میکنیم

خیلی خسته ایم دوتامون

خانوادم بزور کتک گفتن خودت میزی میگی برای من همه چی تموم شدس..ولی هم من هم اون میدونیم اینجوری نیست تا ابد

امروز برادرم میگه اون کاری که بهت گفتم رو‌کردی؟ میگم چی؟ میگه تموم کردن همون قضیه؟ گفتم آره

ولی به دروغ

معدم عصبیه...حالم بده...حال اونم بده..فقط گفت اگه بهم نمیرسیم حداقل میتونیم تا ابد همو بخوایم

سی سالمونه..همه ازدواج کردن..همه بچه دارن..همه خونه زندگی دارن..دلخوشی من و اون شده از دور بهم نگاه کردن و یه عکس فرستادن برا هم تو‌ مجازی

پس مگه نمیگن امام رضا حاجت جوونا رو میده

پنج ساله ما رو نمی بینه اینهمه تهدید و کتک و بدبختی میکشیم؟

میخوام فقط بهش بگم خسته ایم

نمازام قبول نیست چون تو هرنمازی اشک میریزم

میخوام بهش بگم هر زنی میبینم که بچه داره دلم پر میکشه 

ولی دارم میمیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی قبولش داری بزارین برین👌

خانما حمله کنید

پسری که پنج ساله پاش مونده و میره و میاد

لابد ادمه و دوسش داره

از طرفیم وقتی نمیشه با خانواده منطقی حرف زد

چیکار کنی؟

برو عقد کن

بعد یک سال برگرد

سی سالتونه سنتون که کم نیست

خیلیم دیر کردی

وقتی انقد ازش مطمئنی همون دوسال اول باید میرفتی

شما اگه بخوای با مردی ازدواج کنی نیاز به اجازه پدر داری. اگر پدرت به دلایل واهی و الکی داره مخالفت میکنه میتونی از طریق دادگاه اقدام کنی و بدون اجازه پدر ازدواج کنی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

عزیزم 🥺🥺 

عاقل و بالغ هم هستید بچه نیستید 

خب کوتاه نیاید زودتر کار رو تموم کنید اگه انتخاب هم دیگه اید.. 

خانواده راضی باشند و حمایت کنند بهتره اما وقتی نیستن خودتون دست به کار شید 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
ما نصف سن شمارو داشتیم با هپین شرایط ولی اخر حرفمونو ب کرسی نشونیدم....شما ک دیگه بزرگسالن چرا خوشب ...

پدرم که فوت شده

مادرم که پسر دوست و سه تا هیولا بار اورده

برادرام میگن سرتو میبریم

و میدونم هرکاری ازشون برمیاد

میدونی تا حالا دوبار خواستن سرمو ببرن؟

هیچ کاری نمیتونن بکنن

با ادمای بی متطق نمیشه منطقی رفتار کرد

ببخسید ک رک میگم

ولی جواب حسرتای تورو عمر از دست رفتتو

زمانی ک پیر میشی و تنهایی

حسزت ارامش مادر شدن کنار عشقت بودن و اینارو کی جواب میده

خانوادت هرگز راضی نمیشن بر فرض محالم ک بشن زمانیه ک دیگه خیلی دیره

عزیزم 🥺🥺  عاقل و بالغ هم هستید بچه نیستید  خب کوتاه نیاید زودتر کار رو تموم کنید اگه ا ...

از برادرام میترسم

میترسم برای اون اتفاقی بیفته

هربار میگن سرتو میبریم

شدیدا دست بزن دارن

روانین هرکاری ازشون برمیاد