2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ بزن منم صدا بزن  منم 6 روز دیگه موعدمه  ایشالا منم نی نی دار بشم 🥰

ان شاالله هرکی از خدا نی نی میخواد خدا بهش بده

اره عزیزم خبر خوش و باهم بده

منم دلم نی نی میخواد اما نمیشه خودمم دو دلم

😔😔😔😔😔😔😔

ان شاالله هرکی از خدا نی نی میخواد خدا بهش بده اره عزیزم خبر خوش و باهم بده منم دلم نی نی میخواد ا ...

الهی.منم اقدامم واسم دعاکنید خسته شدم از دکتر رفتن

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

دکتر چی بهت گفته گلم؟

من یکسال و نیمه اقدامم رفتم دکتر فقط بهم تقویتی داد الانم کار همسرم خیلی ب مشکل خورده براش دعا کن درست بشه

از هم دوریم الان باهم دعوامون شد نکنه از هم جدا بشیم برای همین باز برای بچه دو دلم

ان شاالله خدا هرچی زودتر یه نی نی دلبند و دلبر بهت بده

ان شاالله هرکی از خدا نی نی میخواد خدا بهش بده اره عزیزم خبر خوش و باهم بده منم دلم نی نی میخواد ا ...

عنوان:🕊🕊(شماره کربلا و حرم امام رضا)دارم دلت گرفته بیا🕊🕊

سلام عزیزان من خوبید؟ شاید بعضی هاتون بگین از همینجا تو خونه میشه با ائمه صحبت کنیم بله درسته ولی بعضیا دوست دارن تو حال و هوای حرم باشن اینا و زیارت کنند عزیزان این شماره ها ۲۴ ساعته است وقتی زنگ میزنید یک چیزی پخش میشه و بعد به حرم وصل میشید و صدای زائران فقط ب گوش شما میرسه راحت زیارت کنین کسی صداتون نمیشنوه❤️😍😇🤲

خب خب خب

شماره کربلا 1640

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

با تلفن همراه میشه زنگ زد📿💖

اول برای تعجیل فرج امام زمان عج دعا کنین چون ایشون همه دردها درمان میشه.😇🫶

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚🤲

التماس دعا دارم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

سلام گلم خوبی

من زن داداشم ۱۷ ساااااال بچه دار نمیشد سال ۹۳ بچه کاشتن ولی نشد ک نشد دکتر گفته بود من می کارم ولی شما بچه دار نمیشی

خلاصه گذشت گذشت گذشت تا مهر ۱۴۰۲ بدون دکتر با اراده خداوند متعالی باردار شد💖💖💖😍😍😍😍

اینم بگم ما خراسانی هستیم مادرم مشهد پیاده رفت و وقتی اومد حامله زنداداشم شد

البته تو گروه های روبیکا ختم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج میگفتم بذارن مثلا ۴۰ روز زیارت عاشورا هدیه ب ایشان با ۱۰۰ لعن و سلام

یا صلوات ذکر یاعلی هدیه ب ایشون

منم ب کربلا و مشهد خیلی زنگ میزدم مخصوصا کربلا میگفتم پدر ومادرم بچه داداشمو ببین میگم یعنی معجزه هاااا ۱۷ سااااال

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

راحت زیارت کنید اول هم برای تعجیل فرج ظهور آقا امام زمان عج دعا کنین ک با آمدن ایشان همه دردهای جهانیان تمام میشود

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚