2777
2789

شوهرم آدمی هست که ترجیح میده خودش اداره ی امور مالی زندگیمون رو داشته باشه. به من و بچه هام چیزی بعنوان خرجی میده و مابقی خرج خونه و اقساط و غیره رو خودش انجام میده. و البته چون بار همه چی رو تنهایی به دوش میکشه اکثر مواقع خستس و ازاینکه باید به فکر همه چی باشه ذهنش خسته میشه و گاها بداخلاق میشه و اینا. 

حدود دو ماه پیش گفت میخوام تمام پولارو به تو بدم و تو دگ حواست به پرداخت اقساط و اینا باشه ( گفت میخوام یکم به مغزم استراحت بدم) اما از اونموقع نه تنها اروم نشده بلکه کلافه تر شده. فکر میکنه من خرجای بی رویه میکنم و اگه جایی پول کم اومد مدام سوال پیچم میکنه که پولارو چیکار کردی و مثلا یه تیکه لباس که میخرم دگ فک میکنه تمام پولارو دارم خرج خودم میکنم. درحالیکه واقعا اینطور نیس حتی برعکس از وقتی پول دست منه حتی خرجی خودمم میذارم رو قسطا . انگار گمشده ای داره و مدام کلافس. الانم دوروزه هی میگه چقدر پول داری باید بدم به مدیر ساختمون یا به بهانه های دگ پولارو میبره و من حس میکنم با این حجم از بی اعتمادی داره بهم توهین میشه و شخصیتم زیر سوال میره. دوسه باری خواستم بگم پولارو ببر و من و خودتو راحت کن از طرفی میگم بذارم یه مدت بگذره اعتمادش بیشتر بشه . 

لطفاراهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون هنوز این حس امنیت رو به روش خرج کردن شما پیدا نکرده ،اگر چند ماه بگذره وببینه موفقید ،اون هم ارامش پیدا میکنه ،در ضمن هر دو نفرتون با هم این مسایل رو حل وفصل کنید تا هم خسته نشوید وهم اعتماد زودتر شکل بگیره ‌

همین الان سر این موضوع با شوهرم بحثم شد،خودش حقوق نگرفته ،امروز حقوق منو ریختن،همیشه قسطا رو من واریز میکنم ،از ظهر بهش میگم پاشو مارو ببر خرید ،جمعه عروسی دعوتیم بچه ها لباس ندارن،هی به روی خودش نمیاره،نیم ساعت پیش گفتم شماره حساب مدیر ساختمون رو بده شارژ این ماه رو واریز کنم ،بازم گوش نکرد،منم از لجم همه ی حقوقم رو اقساط عقب افتاده ی خودم رو ریختم و هیچ پولی واسمون نموند،شوهرم هم چهارم حقوق میگیره،دعوا گرفته که چرا سر خود قسط خودتو دادی اول کرایه خونه و لباس واجب بود،،منم گفتم چند بار گفتم تو جواب ندادی،بهش گفتم از ماه بعد کاری به قسطا ندارم و همه رو خودش باید پرداخت کنه

اون اصلا اجازه ی ورود نمیده از اول ازدواجمون اینطور بود 

حالا که داده وپول رو به شما سپرده ،یعنی شما رو قبول داره ولی دلشوره هم داره که ایا اعتمادش درست هست یا نه ؟شما اول ماه که پول رو میگیری یک دفترچه داشته باش وخورده خرجها رو بنویس ،تا کم کم هم دست خودت بیاد میزان خرجها وهم شوهرت در جریان خرجها قرار بگیره ،بعد مدتی دیگه ارامش بهش بر میگرده ،

الان شما در مقابل همسرت مثل راننده تازه کار هستید که کنار یک راننده حرفه ای نشسته ،ایشون اول براش سخته ولی کم کم با خیال راحت با شما کنار میاد .