2777
2789

خب چون اینجا واقعا از همه چیز اطلاعات میشه کسب کرد و ادمای خوبی نظر واقعیشو میگن باز من امشب کارم به نظر شما اوکی میشه من میخوام فردا صبح گوشی ردمی نوت 12sبخرم و درموردش تحقیق کردم. از نظر کارای اما خب تا استفاده نشه ک مشخص نیست چجوریه بعدا نسوزه یا هنگ نکنه یا خیلی چیزای دیگ کسی هست ک این مدل گوشیو داشته باشه ؟ک الان درحال استفاده باشه؟راضی بودی زیبا؟نظرتونو میخووووووام ممنون خانوما 

از دِل برود همان که از دیده رَود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چقدره، سامسونگ بگیر شیا به درد نمیخوره مهمون یه ساله نهایتا.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
۹/۵۰۰قیمتش

من بودم سامسونگ میگرفتم، امکانات کمتر اما عملکرد بهتر. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
۹/۵۰۰قیمتشه..سامسونگ خوب الان بالای ۱۵هستش و شنیدم هنگ میکنع یک خورده سامسونگ

هنگ گوشی به کاکردت با گوشی ربط داره گوشی مامانم سامسونگ 128 گیگ حافظه داشت 127 گیگش پر بود کند کار میکرد بعد اینکه خالی کردم درست شد 

خب الان این هنگ گوشی مامانم دلیل داشت 

گوشی خود به خود هنگ نمیکنه که باید یه کاری کنی هنگ کنه 

اره خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭