من خواهرم یه هفته هست زایمان کرده بعد وقتی باردار بود نوک سینش درد میکرد و بزرگ بود الان که زایمان کرده نوک سینش کامل رفته تو چیکار کنه در بیاد ؟ نوکش درد هم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید بچه میک بزنه تا بافت سینه باز شه شیر بیاد و با پماد مخصوص شقاق سینه چربش کنه
برا نوزادم مشکلی پیش نمیاد
ولی خب تا بافت باز شه دردناکه متاسفانه باید تحمل کنه
رابط سینه هم هست ولی بنظر من چیز بیخودیه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اوووف یاد پسر خودم افتادم پیر شدم تا سینمو گرفت...
الان یازده سالشه دیگه😅
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
والا ما با سرنگ هم برای خواهرم امتحان کردیم ،تمام سینه زخم شد و درد داشت و بچه اصلا نتونست شیر بخوره .من بچه خواهرم از بیمارستان کلا سینه نگرفت و دهنشو میبست.ولسناهمهکار کردیم ،چون اونم یکی از سینه هاشو داخل بود گفتیم شاید برا همین نمیتونه بگیره ،سرنگ،شیردوش .اما خب نشد متاسفانه
سرپا یا تو ماشین بگیرتش ببینم چه مدلی افتخار میده بخوره😅