2777
2789

من چند روزه خیلی درگیر درسا هستم هیچکاری نمیکنم بشدت عذاب وجدان گرفتم الان تو تایم استراحتم رفتم آشپزخونه رو دستمال کشیدم ولی هنوز عذاب وجدان دارم 🥲😂😂💔

شما چقدر کمک میکنید تو کارِ خونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ دلمو تازه نکن 

مامان من دو دقیقه هم نمیشینه از بس کار میکنه خیلی وقتا تا 7 صبح بیداره دوساعت میخوابه دوباره بلند میشه ادامه کارا 

منم هیچ کارییییییییییییییییییی نمیکنم خیلی نراحتم بعد رسما عادتم کردم 21 ساله دست به سیاه سفید نزدم

تا اتاقمم مامانم مرتب میکنه 

ولی خیلی عذاب وجدان دارم

منکه در میزنم غذای دخترمو میدم دوباره میرم ظرفاش برمیدارم دوباره براش تنقلات میبرم بعدش ابمیوه از ترسم یه اهنگم گوش نمیکنم که خونه سکوت مطلق باشع

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

نمیزاشتم مامانم کاری کنه اصن الانم ۳ ماهه  عروس شدم تو خونه خودمم مامانم میگه عصای دستم بودی چقد اونموقع راحت بودم الهی بمیرم براش 🥺💖💖۴۹ سالشه ولی همیشه مریض احواله براش دعا کنید خوبه خوب باشه همیشع💖💖💖🫀🫀

مامان من یه کار بکنه انقدر منت میزاره. 

یه غذا  درست کنه میگه من کوزِیت شدم

آنقدر میگه انقدر میگه.   آدمو آسی میکنه

حتما مامان تو آرومه که عذاب وجدان میگیری

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
داغ دلمو تازه نکن  مامان من دو دقیقه هم نمیشینه از بس کار میکنه خیلی وقتا تا 7 صبح بیداره دوسا ...

وای چه خبره گناه داره مامانت دیگه اتاقتو خودت تمیز کن 😂😂

کم کم شروع کن راه میوفتی