2777
2789

شنیدید میگن راحت به دست بیاری راحت از دست میدی؟

می‌خوام یکم باز کنم این موضوع 

🔺 آویزونی گریزونه

🔺گریزونی آویزونه

این جمله برای هر دو جنسیت (دختر و پسر ) صحت داره

ولی بحث من روی دخترا هستش

که متاسفانه آسیب خیلی زیادی از نا آگاهی و .. در این مورد بهشون وارد شده

رابطه دختر و پسر خیلی گسترده هستش که بخوام ریز به ریز در موردش صحبت کنم و نظرم رو بگم چون نسبت به شرایط ها پیچیده و گسترده هست فقط یه سری چیزا قانون های کلی هستند

کوتاه و مفصل و مهم ترین بخش که مربوط به دخترا هستش رو میگم که عمدتا بخاطر کنترل نکردن یا ندونستن از این مورد ضربه میخورن

تمام حرفم و مهم ترین موضوع جمله اولم هستش!

پسری که یک دختر رو به هر روشی راحت به دست بیاره راحت می‌ذاره کنار!

تو دلت میگی پسرا چقدر عوضی هستن؟

فرض کنیم عوضی هستند

اکه دختر عاقل باشه از این عوضی بودن استفاده میکنه و اجازه نمیده پسر راحت به دستش بیاره !

ذات مردا تلاش کردن و به دست آوردنه و عاشق چیزی میشن که سخت به دست بیارن البته که تو این دنیا تمام چیزای با ارزش سخت به وجود میاد و سخت به دست میاد !

وقتی یک پسر به یک دختر پیشنهاد دوستی میده !

تو هر حالتی اگر این دختر همون اول واکنشی نشون بده که اوکی داده بشه همینجا بزرگترین اشتباه رو دختر انجام داده! کار درست اینه که پسر رو بلاتکلیف بزاره!

پسر باید تلاش کنه!

حتی برای صحبت کردن باهاتون

پسری که با جواب منفی ساده می‌ذاره می‌ره مطمئن باشید اصلا به سمت توجه ای نداشت و فقط دوست داره بابک دختر باشه

مرحله بعدی راحت صحبت کردن که مثلا باید تلاش کنه حتی شمارو (تو خطاب کنه)  

باید دختر حتی کلمه ی عزیزم رو اجازه نده به این زودی ها پسر استفاده کنه!

پسری که واقعا دوستتون داشته باشه عمرا با این کارای شما بزارع بره

این و گفتم چون خیلی ها بهم میگن دیونه اس مگه تحمل کنه !!

باید عرض کنم اگر پسر شایسته‌ای باشه و هدفش چیزی جز خوش گذرونی و رابطه جنسی و .. باشه یعنی هدف درستی داشته باشه و دنبال دختر مورد علاقه اش میگرده و در آینده ازدواج و .. باشه مطمئن باشید با این رفتار شما اون عاشق تر میشه

و دارم بهتون میگم این که حتی بهتون بگه چقدر ناز داری یا به اصطلاح چسی اومدن و ... با تمام اینا اگر بخوادت و هدف درست باشه نمیره

چرا؟

چون شما ارزش خودتون رو به شدت دارید حفظ میکنید

و خط قرمز خودتون رو تعیین میکنید

و متوجه میشه که چقدر با ارزش هستید

وقتی شما به خودتون ارزش قائل میشید و اجازه نمی‌دید حتی کسی که ادعای این و می‌کنه عاشق شما هست قبل از این که ثابت کنه باهاتون راحت باشه!

و متوجه میشه به دست آوردن شما به شدت سخته

و این رو پسر دوست داره و تلاش می‌کنه تا به دست بیاره و تو این مسیر عاشق یا عاشق تر میشه چون تو نظرش شما فوق العاده ترین موجود هستید..

حتی اگر پسری که از روی هیجان و .. میاد میگه دوستتون دارم و هیچ حسی ام نداشته باشه با این روش متوجه میشه عجب گوهر نایابی پیدا کرده و با این بر خورد شما دیونتون میشه

هر چقدر زمانش بیشتر بهتره !

پسر رو باید تشنه نگه دارید !

تو هر شرایطی از رابطه : تشنه ی آنلاین شدن ، تشنه ی صحبت کردن

تشنه ی محبت و ... حتی اگر خودتون هم عاشق این هستید که باهاش صحبت کنید حق ندارید تایم زیادی بزارید و تو اوج چت بگید من باید برم و... !  

اگر دیدید پسره نموند و تحمل نکرد و رفت مطمئن باشید دنبال یه چیز دیگه بود که جای دیگه آسون تر پیدا می‌کنه !!!

سوال!؟

چقدر باید کم توجه ای کنیم ؟؟

دختر نباید کم توجه ای کنه دختر باید به این پسر توجه مناسبی بکنه!

(ادامه تو قسمت نظر ها میذارم ) 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

منظورم اینه قرارع گریزون باشید ولی قرار نیست جوری رفتار کنید که پسر فکر کنه شما کلا دوست ندارید باهاش حرف بزنید !

(تاپیک های قبلیم رابطه مثل آتیش و شیرینی رو بخونید )

این که پسره پیشنهاد میده یا میخواد باهاتون صحبت کنه و ..

خیلی فرق داره بهش در جواب بگید ک:

من قصد ندارم باهات حرف بزنم

درستش اینه که بهش بگی من الان وقت ندارم صحبت کنم !!

چرا وقت نداری ؟ باید استراحت کنم ، درس بخونم، مطالعه کنم ، و...

اینجا نباید بگید کار دارم دیگه (فکر نکنه کسه دیگه ای هست )

💢

هفته های اول به پسره اجازه ندید شما رو عزیزم خطاب کنه !

(متاسفانه دیدم هفته اول دختره رفته سر قرار بعد چند روز اومده میگه این چرا دیگه جوابم رو نمی‌ده 😐 خوب هیچ پسری جواب نمی‌ده دیگه )  

تا ماه اول حتی اگه ازش خوشتون اومده حق ندارید ابراز محبت کنید بهش نهایت در حد( عزیزم ، مراقب خودت باش و..)

مدت صحبت کردن (تلفنی ، چت ،و ... ) چند ساعت در روز اشتباه محضه !! باید تشنه ی صحبت کردن باهاتون باشه!

بعد از دو ماه اگر موند و خط قرمز ها رو رعایت کرد و.. در مکان عمومی مثل کافه قرار گذشته میشه اونم بعد از اصرار پسره اونم بدون هیچ بر خورد فیزیکی و بخاطر آشنایی و نحوه بر خوردش و ..

شما حق ندارید تو چند ماه اول با احساسات تصمیم بگیرید و احساسات رو باید کنترل کنید ( بعضی از دخترا همون اول مغز رو خاموش می‌کنند و شروع به تصویر سازی می‌کنن )

اینا رو مثال زدم مدت زمان اینا نسبت به شرایط می‌تونه کم و زیاد بشه

ولی هر چقدر بیشتر بهتر ☺️

و سعی کردم کاملا خلاصه منظورم رو برسونم

گاهی اوقات مدت زمان اینا بیشتر هم میشه

ولی جزییات اصلی تغییر نمیکنه !,

چیزی که مهمه کنترل کردن احساساتتون هست و رفتار های طرف رو آنالیز کنید !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس میکنم اینا واسه قدیم.البته شاید کشی ک عاشق باشه بساد دنیالت

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
روانشناسی زرد.... 

صحبت های من روانشناسی  قرمزه ! 

رنگ بندیش هم دست خودمه ! 

با کدوم قسمتش مشکل دارید و چرا؟

احساس میکنم اینا واسه قدیم.البته شاید کشی ک عاشق باشه بساد دنیالت

بخاطر روابط های جدید با اسم و رسم و شکل مختلف هستش که شما میگی اینا تو قدیم هست! 

ولی احساسات چیزی نیست که از بین بره ! 

کسی که عاشق یک شخص میشه  همینه ! 

کسی که میذاره میره عاشق نیست ! 

بخاطر شرایط حال حاضر ارتباط گرفتن ها زیاد شده 

و نوع دوستی ها هم متفاوت زیاد دیده میشه 

افرادی که دنبال سو استفاده کردن هستند تحمل این چیزا رو ندارن 

واضحه

یجورایی امتحان کردم وجواب داده

ممنون از نظرتون 🌹 

این مطالب ها رو از کجا کپی و پیست میکنید؟

این مطالب رو می‌شینم می‌نویسم 🙂

خیلی وقتتون ازاده که میشنی و مینویسی 😬

ا

تمام انسان ها وقت آزاد خیلی زیادی دارند 

یکی گیم بازی می‌کنه یکی مطالعه می‌کنه و ...

منم نوشتن رو دوست دارم 

تحصیلات بالاتری داشتین بهتر بود .

نمی‌دونم در چه مورد بهتر بود ! 

ولی در کل دیدگاه های خودم رو نسبت به خیلی چیزا می‌نویسم 

نظرات مثبت خوشحالم می‌کنه 

و نظرات مخالف اگر باشه هم بیشتر خوشحال میشم چون باعث میشه بیشتر آگاهیم بره بالا !