شنیدید میگن راحت به دست بیاری راحت از دست میدی؟
میخوام یکم باز کنم این موضوع
🔺 آویزونی گریزونه
🔺گریزونی آویزونه
این جمله برای هر دو جنسیت (دختر و پسر ) صحت داره
ولی بحث من روی دخترا هستش
که متاسفانه آسیب خیلی زیادی از نا آگاهی و .. در این مورد بهشون وارد شده
رابطه دختر و پسر خیلی گسترده هستش که بخوام ریز به ریز در موردش صحبت کنم و نظرم رو بگم چون نسبت به شرایط ها پیچیده و گسترده هست فقط یه سری چیزا قانون های کلی هستند
کوتاه و مفصل و مهم ترین بخش که مربوط به دخترا هستش رو میگم که عمدتا بخاطر کنترل نکردن یا ندونستن از این مورد ضربه میخورن
فرض کنیم عوضی هستند
اکه دختر عاقل باشه از این عوضی بودن استفاده میکنه و اجازه نمیده پسر راحت به دستش بیاره !
ذات مردا تلاش کردن و به دست آوردنه و عاشق چیزی میشن که سخت به دست بیارن البته که تو این دنیا تمام چیزای با ارزش سخت به وجود میاد و سخت به دست میاد !
وقتی یک پسر به یک دختر پیشنهاد دوستی میده !
تو هر حالتی اگر این دختر همون اول واکنشی نشون بده که اوکی داده بشه همینجا بزرگترین اشتباه رو دختر انجام داده! کار درست اینه که پسر رو بلاتکلیف بزاره!
پسر باید تلاش کنه!
حتی برای صحبت کردن باهاتون
پسری که با جواب منفی ساده میذاره میره مطمئن باشید اصلا به سمت توجه ای نداشت و فقط دوست داره بابک دختر باشه
مرحله بعدی راحت صحبت کردن که مثلا باید تلاش کنه حتی شمارو (تو خطاب کنه)
باید دختر حتی کلمه ی عزیزم رو اجازه نده به این زودی ها پسر استفاده کنه!
پسری که واقعا دوستتون داشته باشه عمرا با این کارای شما بزارع بره
این و گفتم چون خیلی ها بهم میگن دیونه اس مگه تحمل کنه !!
باید عرض کنم اگر پسر شایستهای باشه و هدفش چیزی جز خوش گذرونی و رابطه جنسی و .. باشه یعنی هدف درستی داشته باشه و دنبال دختر مورد علاقه اش میگرده و در آینده ازدواج و .. باشه مطمئن باشید با این رفتار شما اون عاشق تر میشه
و دارم بهتون میگم این که حتی بهتون بگه چقدر ناز داری یا به اصطلاح چسی اومدن و ... با تمام اینا اگر بخوادت و هدف درست باشه نمیره
چرا؟
چون شما ارزش خودتون رو به شدت دارید حفظ میکنید
و خط قرمز خودتون رو تعیین میکنید
و متوجه میشه که چقدر با ارزش هستید
وقتی شما به خودتون ارزش قائل میشید و اجازه نمیدید حتی کسی که ادعای این و میکنه عاشق شما هست قبل از این که ثابت کنه باهاتون راحت باشه!
و متوجه میشه به دست آوردن شما به شدت سخته
و این رو پسر دوست داره و تلاش میکنه تا به دست بیاره و تو این مسیر عاشق یا عاشق تر میشه چون تو نظرش شما فوق العاده ترین موجود هستید..
حتی اگر پسری که از روی هیجان و .. میاد میگه دوستتون دارم و هیچ حسی ام نداشته باشه با این روش متوجه میشه عجب گوهر نایابی پیدا کرده و با این بر خورد شما دیونتون میشه
هر چقدر زمانش بیشتر بهتره !
پسر رو باید تشنه نگه دارید !
تو هر شرایطی از رابطه : تشنه ی آنلاین شدن ، تشنه ی صحبت کردن
تشنه ی محبت و ... حتی اگر خودتون هم عاشق این هستید که باهاش صحبت کنید حق ندارید تایم زیادی بزارید و تو اوج چت بگید من باید برم و... !
اگر دیدید پسره نموند و تحمل نکرد و رفت مطمئن باشید دنبال یه چیز دیگه بود که جای دیگه آسون تر پیدا میکنه !!!
سوال!؟
چقدر باید کم توجه ای کنیم ؟؟
دختر نباید کم توجه ای کنه دختر باید به این پسر توجه مناسبی بکنه!
(ادامه تو قسمت نظر ها میذارم )