2777
2789

تاپیک قبل ماجرا رو گفتم یکم پیش شوهرم اومد خونه. چنان بحثی کردیم انقدر بهمدیگه حرف زدیم اخر گفتم تواگر مردبودی شوهربودی از صبح ول نمیکردی بری تاالان بیای عین خیالتم نباشه من چمه گفتم مگه تو زنونگی داری یا خیلی زنی برو مغز کثیفتو بشور منم چون تپلم فکرکنم ازاون جهت. کفت خیلی ناراحت شدم اومدم چمدونمو بستم برم گفت رفتی واسه همه بدمیشه همه بحث دارن رفتی از خونم دیگ هیچ اتفاق خوبی نمیفته گفتم بحثو همه دارن الان فهمیدم من برات زنونگی ندارم من مغزم کثیف من بچم بمونم پیش تو کی چی بشه توسرتاپات دروغ وادای کلی حرف زد رفت سرکار اولین بار بود انقدر شدید دعوا کردیم 😭منم همینموری دارم اشک میریزم گفتم اگه اینخمه ایراد دارم. چرااومدی خاستگاری گفت تو دعوا تویه چی گفتی منم جوابتو دادم گفتم حرفای دلت دیگه گفت حق نداری بری این صدبار دارم میگم بری بدمیشه الان چیکارکنم بنظرتون دلم از همه چی زده شدهووووف ۶ماه عروسی کردیم منم بیبی چکم مثبو شده بهش گفنم انقدر حرص میدی بچه براچیمه گفت توام یجوری رفتار میکنی انگار ۹ماهته کلی بهم حرف زد منم حرف زدم حس میکنم همه حرفااز دلش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ماهه ازدواج کردی. عادیه دعوا .تا به خلق و خوی هم آشنا بشین‌

زیاد دهن به دهن نکن..

سریعم چمدون نبند.

کجا بدو بدو؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

عزیزم از اول زندگیت بخوای تا ی دعوا شد چمدون ببندی بعدا نمیتونی دووم بیاریا

اینجوری مردت فکر میکنه تو سختیا کنارش نیستی

دعوا الان عادیه

بعدم زدی ضربتی ضربتی نوش کن

یکی تو گفتی یکی اون گفته تموم شده رفته

عاشقانه ازدواج کردیم اصلا نمیتونیم دور هم باشیم ولی حرفاش. خیلی دلمو شکوند 

دعوا هست دیگه عزیزم 

درسته خوبه ادم هرچیزی نگه،  اما اکثرا عصبانیت دعوا باعث گفتن چیز های نادرست میشه

تا ۵ سال اول ازدواج ازین دعوا ها و بحث های زیاد عادیه

چون دوتا ادم متفاوت میخوان باهم یه زندگی را بسازن و به تصمیمات مشترک برسن

تو گفتی مرد نیستی اونم گفته زن نیستی. محض رضای خدا بشین سرجات الکی هم بحثو به خانواده نکشون حرمتا ر ...

اخه عین خیالشم نبود میگهچون صبح ازت پرسیدم چته هیچی نگفتی دیگه چرا باید بپرسم منم گفتم همش دروغی همش ظاهری ذره ای دوسم نداری بمون تواین زندگی چیکارکنم گفت خجالت بکش بس کن همه چیزو بهم ربط نده ولی خیلی شدید دعوا کردیم 😭