2777
2789

دوستان من تنبلی دارم حالا مدتیه شروع به خوردن چیزهای گرم کردم دارچین سیاه دانه وعسل و زنجبیل وفلفل سیاه و...حالا اینا خوبن یا نه گیج شدم نمیدونم ادامه بدم یا نه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه م بخور

تخمش رو آسیاب کن هر روز ناشتا دو قاشق چای خوری دم کن بخور واقعا برا تنبلی معجزه ست. من امتحان کردم و جواب گرفتم

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم

[QUOTE=43903600]رازیانه م بخور تخمش رو آسیاب کن هر روز ناشتا دو قاشق چای خوری دم کن بخور واقعا برا تنبلی معجزه ست. ...[/QUOTE

نی نیت دختره?

[QUOTE=43903600]رازیانه م بخور تخمش رو آسیاب کن هر روز ناشتا دو قاشق چای خوری دم کن بخور واقعا برا ت ...

نه پسره

اون ماهی که رازیانه خوردم سه تا فولی بالای بیست داشتم البته آمپول هم میزدم هر ماه

تخم رازیانه با رازیانه فرق میکنه ؟

عرق رازیانه داریم و تخم رازیانه

تخمش خیلیییی قوی هست

من توش چند تکه نباتم می نداختم شیرین شه

نه پسره اون ماهی که رازیانه خوردم سه تا فولی بالای بیست داشتم البته آمپول هم میزدم هر ماه

سالم بیاد بغلت انشالله،منم از این ماه امپول میزنم دکتر قرص لتروزل داده خوبه???

سالم بیاد بغلت انشالله،منم از این ماه امپول میزنم دکتر قرص لتروزل داده خوبه???

ممنون

من ماه اول استفاده از آمپول یه فولی بیست داشتم که نگرفت و ماه دوم آمپول پنج تا+ لتروزول ده عدد هر شب دو تا+ دم کرده تخم رازیانه تا دوازده پری هر صبح

سه تا فولی بالغ داشتم که خدا خواست و گرفت

از کجا بدونم سرده یا گرمه ??

باید تست طبع بدی سایت تبیان داره، متخصص طب سنتی هم تشخیص میده، اینکه غالبا زود سردت بشه، دست و پات زود سرد بشه، آروم باشی، کم حرف باشی یا افسرده و بیحال علائم سردیه، ضمن اینکه طبعت چه سرد باشه چه گرم باید متعادلش کنی تا تنبلی رفع شه، رازیانه طبعش خیلی گرمه و اگه طبعت گرم باشه باید کم مصرف کنی و با ترکیبات خنک کننده مثل عرق شاهتره معتدلش کنی، در هر صورت باید به متخصص مراجعه کنی

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
همون که شبیه زیره است دیگه؟ من خونه دارم

آره یه بویی شبیه زیره هم داره

کلا کارش تنظیم هورمونای زنانهست

من رفته بودم مطب یه خانوم باردار می گفت من هر سه بارداریم رو با رازیانه جواب گرفتم، منم اومدم از همون ماه استفاده کردم 

حالا شمام استفاده کنین ضرری نداره که