2777
2789
عنوان

نداشتن تخمک گذاری

77 بازدید | 6 پست

سلام خانما ی مشکلی دارم لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه

من این ماه کیت تخمک گذاری استفاده کردم ولی منفی شد و دکتر گفت ماه دیگه هم استفاده کنم اگر بازم منفی شد یعنی تخمک گذاری انجام نمیشه و میفرستتم سونو

کیت رو روز ۱۲تا۱۶انجام دادم.ماه های پیش کیت استفاده نمیکردم ولی خودم حس میکنم علائم تخمک گذاری داشتم

علت ازاد نشدن تخمک چیه؟

اینم بگم ماه پیش روز ۱۹سیکل سونوگرافی داده بودم ک وضعیت رحم و تخمدانم رو بدونم و کم کم شروع ب اقدام کنم.ی توده کیستیک دیده شده بود ک دکتر گفته بود احتمالا تخمک هست ۲ونیم در۱ونیم بود سایزش

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

با سنو راحت تر تخمک گذاری مشخص میشه با کیتا خودتو خسته نکن

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت تخمک گزادی الکیه اگه مهمه برات بدو سونو

اره ماه دیگه میرم سونو

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
خودت باید بدونی که مگه چندروز مانده به پریودیت ترشح نداری ؟

میگم ک ماهای قبل علائم تخمک گذاری داشتم 

خودت باید بدونی که مگه چندروز مانده به پریودیت ترشح نداری ؟

مونده ب پریود نه

بین ۱۲تا ۱۶سیکلم داشتم علائم