2777
2789
عنوان

به نظرتون پشت کنکور بمونم؟

152 بازدید | 11 پست

الان ک دارم بکوب برا نهاییا میخونم ، نمیدونمم تهش چی بشه ولی خب شروع از صفرم ی جورایی ، صفر مطلق نیستم ، خیلی قویم نیستم ، دوازدهمم ، پشت بمونم امسالو یا هرچی اورم برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول هرچی دولتی اوردی برو

دوم اگه دولتی نیوردی آزادم آوردی برو 

سوم اگه آزادم نیوردی یه رشته ای بدون کنکور بزن بروووو

فقط بروووو

پشت کنکور موندن حماقتههههههه 

خصوصا امسال 

اول هرچی دولتی اوردی برو دوم اگه دولتی نیوردی آزادم آوردی برو  سوم اگه آزادم نیوردی یه رشته ا ...

دقیقا😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

دوسال پیش کنکور داداشم بود خیلی خوند و رشته تجربی بود رتبش همه میگفتن ۳۰ میشه دورقمی شد ۳۰۰۰ سر کنکور از مصرف زیاد قهوه حالش بعد شد دودل بود که بره یا پشت کنکور بمونه ولی پزشکی آزاد قشم قبول شدو رفت