2777
2789
عنوان

پرو...کسی

66 بازدید | 11 پست

لطفاً هر کسی پرو...کسی داره بفرسته ممنون 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چه نتی؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

چه نتی؟

همراه اول 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه اول 

https://t.me/proxy?server=194.116.215.29&port=6357&secret=7HQighJPpNlYVRNB6tdkVw

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

https://t.me/proxy?server=140.82.34.249&port=443&secret=3d3e7_______________7t0%3D

https://t.me/proxy?server=194.116.215.29&port=6357&secret=7HQighJPpNlYVRNB6tdkVw

مرسیی

مرسیی

🩷

عزیزم تو امضات گفتی نماز شب میخونی و دعامون می‌کنی لطفا ب اسم ماربریم برای این حاجتام دعا کن خیلی ممنون میشم 😭عزیزم به نیت اینکه خواهرم به همه ی حاجتاش برسه و دلش شاد شه و انشالله از شر هر چی ظالمه خلاص شه و به حق و حقوقش برسه و یه شغل دولتی با حقوق خیلی بالا و آینده دار گیرش بیاد و انشالله خواهرم همیشه موفق و خوشحال و خوشبخت و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و خوش شانس و رو سفید بشه و باشه  انشالله تو رو خدا خیلی دعاش کنید 😭🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا دعامون کن به نیت اینکه من و خواهرم مربی امور تربیتی و مشاوره قبول نهایی شیم انشالله و مهر ۱۴۰۳ مدارس دولتی معلم شیم انشالله و خیلی زود رسمی شیم انشالله ممنون میشیم گلم 💔😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا خیلی خیلی دعام کن انشالله من ومادر و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺🙏😭

و تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی خوشبخت و موفق و پولدار و آبرو دار و سالم و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و آرامش دار بشیم انشالله به حق چهارده معصوم 😭💔🙏

خیلی ممنون میشم دعامون کنی الهی حاجت روا شی و دست ب خاک میزنی طلا شه برات و همیشه بی نیاز از مردم بشی الهی⁦❤️😘🤲🙏