2777
2789

از شبکه یور تایم برنامه‌ی آشپزیه چنتا خانوم زیبا آشپزی میکنن این خانوما یا کوردن یا ترکن 

ترکا تو ورزقان آشپزی میکنن بعضی وقتا بعضی وقتا هم تو آستارا و رشت وقتی تو ورزقان هستن قشنگ بالای کوهن و همیشه لباسای گرم تنشون هست الان که دارم از تی‌وی کوهای ورزقان رو میبینم میبینم چقدر سرد و خفنه و اونا چقدر قوین که اونحا زندگی میکنن خدایی کشور ما خیلی قشنگیا داره ولی حیف اینقدر هزینه ها بالاس آدم نمیتونه بره سفر تا اینجاهارو از نزدیک ببینه بعدشم که ندیده میمیریم و زیر خاک بدون اینکه لذت قشنگیایی کشورمونو برده باشیم پس باهم مهربون باشیم چون این دنیا واقعا فانیه و خیلی زود باید ترکش کنیم

خدا کند که بیایدسلامت از آتش
فقط به کوری چشم یهود،ابراهیم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این برنامه چیه؟ کجا نشون میده،چرا من تا حالا ندیدم

اسم نداره عزیزم شبکه یور تایم ساعت ۸ شب شروع میشه من همیشه میبینم اینقدر قشنگ غذا درست میکنن سعی میکنم تو همون تایم شام بخوریم چون خیلی هوس برانگیزه غذاهاشون