2777
2789

عزیزم برند خوبیه ولی کلا اگه میخوای نتیجه خوبی بگیری 

ماسک مو داخل حمام یک بار موهاتو که شستی باهاش کامل خشک کن اخر سر هم خیلی کم کم به موهات بزن ولی این بار ابکشی نکن من خودم لایتنس  میزنم عالیه از نظر قیمت هم خیلی خوبه 

عزیزم برند خوبیه ولی کلا اگه میخوای نتیجه خوبی بگیری  ماسک مو داخل حمام یک بار موهاتو که شستی ...

منم میخاستم همین ک گفتی رو بگیرم موهام خیییلی کم حجم قبلا ریخته درحال تقویت کردنم محلول اینا میزنم .... بشدتتتت خشششک وززز شده ینی الان شونه کنم ۵دیقه بعد گره خوردس خیلیم تارش نازک 

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برند خوبیه ولی کلا اگه میخوای نتیجه خوبی بگیری  ماسک مو داخل حمام یک بار موهاتو که شستی ...

از یه پیج سفارش دادم ۴۵۰بالای ۹۰۰تومن هستش حالا یا ماسک فیک یا پیج کلاه برداریه ایشالا ک واقعا تخفیف خورده باشه نمیدونم.... شما ازین ک گفتی راضی هستی ریزش نمیاره موهای من ک خیلی وز شکننده هست و خوب می کنه؟؟اگه اون نشد اینو بگیرم حداقل

دقیقا منم کلا موی خشک همینه منم خیلی خشکه موهام یعنی اگه از حمام بیام کلی هم ماسک  و دوفاز بزنم اخر خشکه

اما خب از من میشنوی اگه ریزش داری اصلا زیاد ماسک مو استفاده نکن یا خیلی کم به ساقه موهات بزن با دوش اب گرم هم موهات نشور 

دقیقا منم کلا موی خشک همینه منم خیلی خشکه موهام یعنی اگه از حمام بیام کلی هم ماسک  و دوفا ...

ریزش ندارم اونجوری تو سن بلوغ ریخته برا رویش محلول میزنم.من ماسک فولیکا رنگ بنفششو استفادع کردم همون لحظه خیلی فر و حالت مورو خوشگل میکنه ولی بعد چن دیقه باز وز میشه