2777
2789
عنوان

دماغ،عملیا بیاین سوال دارم لطفااا

170 بازدید | 36 پست

شما از روز مشاوره تا روز عمل افزایش قیمت داشت هزینه عملتون؟ و بجز دستمزد دکتر و بیمارستان چقدر هزینتون رفت؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

نه همون قیمت مشاوره

حدود سه تومن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون بعد از روز مشاوره تا عمل چقدر طول کشید اخه برا من نزدیک ۳ ماهه میترسم کلی بره رو هزینش؟& ...

ده روز

اگه پیج داره ازش تو دایرکت بپرس

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ن دیگ هر چی روز مشاوره گفتن همون  بجز دکتر و بیمارستان حدود سه تومن واسه عکس و ازمایشو اینا

امروز ازمایش رو دادم البته با دفترچه هیچ پولی ندادم مونده اتلیه و ویزیت و مشاوره بعد شما هزینه ویزیت بعد از عمل برا چکاب بینی اون هم حساب کردین شد ۳؟؟

امروز ازمایش رو دادم البته با دفترچه هیچ پولی ندادم مونده اتلیه و ویزیت و مشاوره بعد شما هزینه ویزیت ...

من بعد عمل دکتر هزینه ویزیت نمی‌گرفت ،ببین آزمایش و سی تی اسکن و عکس آتلیه ،بعد من چون مشکل کم خونی شدید داشتم دوبار آزمایش دادم اونم دوبار حساب شد 

پیج داره ولی جواب نمیدن پس فردا میخوام برم ویزیت بشم و مشاوره 

ایشالا که بالاتر نرفته باشه

ببین بستگی داره دیگ اگه خود دکتر بهت وقت بده همون قیمت روز مشاوره میشه ،چلی خودت بگی نه نمی‌خوام مثل ...

اها درسته من خودم میخوام دیرتر بده چونکه پولم هنوز دستم نیس . میگم انگار در سال دوبار میره رو هزینه ها نه