2777
2789
عنوان

چرا ترکوندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست

نی نی یارم کارش اینه!

بخاطرش حقوق میگیره

خیمه زده رو تاپیکا گزارش لازم نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به گزارش نداره خود نی نی سایت حذف میگنه کلا سایت مزخرفی شده شیطونه میگه خودم همچین چیزی طراحی ک ...

بکن جدی اگه تواناییشو داری منم همیشه تو فکرم بود مثل این سایت یه جا باشه با محدودیت کمتر و امکانات بیشتر به شدت عالی میشه خیلی خوب میشه یکی اینکارو بکنه

چون مرض دارن سیاسی نیست ولی اینجا فقط واسه کثافتکاری خوبه محل کرم ریزی😐

دقیقا بیایی فقط از شوهر بگی خیانت بدبختی اوارگی فقط مجازه .مبحث خاصیم. باشه تعطیل میشه

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
سایت ارث باباشونه😐😑چرا نمیزارن هیچی بگیم خب میخوایم حرف بزنیم چه موافق چه مخالف کل دنیا درنوردش حر ...

همه جاااااااحق حرف زدن دارن الی ما

سایت ارث باباشونه😐😑چرا نمیزارن هیچی بگیم خب میخوایم حرف بزنیم چه موافق چه مخالف کل دنیا درنوردش حر ...

من یه کلام تو یه تاپیکی ک هیچ ربطی به این ماجرا نداشت دختره گفته بود حالم بده میخوام گریه کنم گفتم بخند یه ماه تعلیق شدم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

اینا دقیقا مث اونایی هستن که آخر جشن تولد یه سنجاق دستشونه و از لجشون بادکنکا رو میترکونن !!😂😂

خیلی سخت نگیر اینا دو دسته‌ان! یا بچه‌های خوبی‌ان مثلا ده ساله که البته اگه بزرگم باشن عقلشون همونقده چون کلا چپیدن تو خونه و تو جامعه نبودن که هرچی بگی فک می‌کنن بده! ، یا یه نوع مریضیه که عادت دارن مردمو آزار بدن! اینام یه جور دیکتاتور و خودرای هستن!

خب اگه فک می‌کنی بده تشریفتو ببر !

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
از عصر که بی خبر اومدم اینجا اخبارو شنیدم سایت رو به رگبار بستین ولکن دیگه ان شاءالله سالم پیدا بشن ...

کی اصلا از اون حرف زد؟ من تاپیک سیاسی نزدم

همه جاااااااحق حرف زدن دارن الی ما

اخه اصلا سیاسی هم نیست والا یه شخص اول منلکت سقوط کرده والا اصلا بگو یسنا گم شده بود اونارم میترکوندن این سایت باید علیهش طرح شکایت بشه و مدعی العموم درشو تخته کنه