2777
2789

سلام دوستان

میخوام یه کمکی بهتون بکنم در این مسیر.

بله این کار من تبلیغ هست منتها نه تبلیغی که کورکورانه یا سودجویانه باشه بلکه میخوام کسی رو تبلیغ کنم که واقعا خداییش باید همه مشکل دارها بشناسنش.

میتونم قسم بخورم تنها کسی هست که توی کل ایران تمام مریضای تنبلیش درمان شدند و اصولی ترین روش رو داره.

خیلی باحوصله و باسواد هست.

آره تبلیغش میکنم چون بهم با دل و جون کمک کرد تا از شر تنبلی ۱۳ساله ام رها بشم و مادر بشم.

تبلیغ میکنم تا وسیله ای بشم که چندین نفر که مثل من تنبلی دارن بتونند بر مشکلشون پیروز بشن و موفق به بارداری بشن.

فکر نمیکنم هیچکسی اندازه این خانم وجدان کاری داشته باشه و دلسوز باشه.

خیلی راحت میتونین باهاش صحبت کنین و اگه ازش خوشتون نیومد یا قانع نشدین واسه راهکارهای درمانیش خیلی راحت چتتون رو پاک کنید بدون هیچ هزینه ای .

Midwiferahimi@

اینم آیدی روبیکاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵سالمه تنبلی تخمدان کرفتم ذخیره تخمدانم پایینه بچه هم ندارم ث زندگیم سیاه شدخ از وقتی اینو فهمیدم ک ...

عزیزم کی گفته هیچوقت بچه دار نمیشی؟

این چه حرفیه؟

من خودم معجزه الهی  رو به وسیله این خانوم دیدم به خدا میدونم اگه باهاش حرف بزنی یا درمانت کنه بچه دار میشی

لطفا باهاش یه صحبتی بکن 

من میدونم و ایمان دارم اینجا وسیله ای میشه واسه تجربه حس مادرانگیت

مطمئن باش انشالله

میدونم شاید خیلی راههارو رفتی ولی اینم به عنوان راه آخر امتحانش کن.

من خیلیا رو دیدم باهاش معجزه خدا رو دیدند و باردار شدند من خودم تا عمر دارم دعاش میکنم

اینم آیدی روبیکاش

Midwiferahimi@

سالی یه بار یه تاپیک زدی و تبلیغ

عزیزم تبلیغ واسه خوبی و دلسوزی هیچوقت گناه نیست.

اینکه بخوای مشکل خلیا حل بشه تبلیغ نیست نیت خوبه ولی شما انگار ندیده و نشناخته اهل قضاوتی.

کاش اول واقعا یه چیزی رو بدونیم و ببینیم و تجربه کنیم بعد فکر کنیم که اون کار واقعا بخاطر منافع افراد هست یا فقط محض رضای خدا

حتما توی نیت ها و افکارت تجدید نظر کن.

همه هم تبلیغ کار نیستند

چجوری درمان شدی خب

اول یه آزمایش و یه سونوی کامل فرستاد و از روی اونا برام سه ماه دارو نوشت و هرماه داروی جدید اضافه کرد یا جایگزین کرد بعدش که تموم شدند بهم گفت برو اقدام و من همون ماه باردار شدم