2777
2789

چندوقته از اسنپ یه پیامک میاد به گوشی همسرم با این عنوان:

مبینا عزیز اسنپ شما رسید

از طرف آقای علی...(نمیشناسم این آقا رو)شماره تلفن ....

راننده آقای فلان...شماره تلفن...

این یعنی چی

اسنپ همسرم کاربریش به اسم خودشه که 

به پشتیبانیش بگو

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه خط جدیدی همسرت خریده که قبلا به نام کسی دیگه بوده و روی اون اسنپ نصب کرده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من اسنپ میگیرم ایمنی رو فعال کردم پیامش میره برا شوهرم همچین متنی داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
همچین چیزی نداره یعنی اس ام اس میاد ؟

آره

ولی سرشماره ی طولانی داره

اسم خوده اسنپ اون بالاش نیست

یکی دوبارهم با اسم خوده همسرم این پیامک اومد

انگار مثلا یکی دیگه با شماره همسرم کاربری اسنپ ساخته و داره استفاده میکنه

این مال وقتیه که کسی برای یه نفر دیگه اسنپ میگیره. احتمالا شماره اون فرد با شوهرتون شباهت داره اشتباه می‌زنن اگرنه که باید راننده با شوهرتون تماس بگیره که چرا نمیای منتظرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه نفر دیگه برا یه نفر دیگه اسنپ گرفته اومده رو گوشی شوهر شما 

میگم که اسنپش روی گوشی کسی وصل نیست؟؟ یعنی باشما ه شوهرت اما روی یه گوشی دیگه 

البته نگران نشیا یه استدلال 

آره ولی سرشماره ی طولانی داره اسم خوده اسنپ اون بالاش نیست یکی دوبارهم با اسم خوده همسرم این پیام ...

نه اصلا اسنپ هیچ وقت پیامک نمیاد که راننده رسید نوتیف خود برنامه میاد پیامک معمولا واسه کد تخف یف میاد حتما به پشتیبانی بزنگ