2777
2789
عنوان

من چرا حس نمیکنم باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 97 پست
والا گفتم گفتم من ازت میترسم حرف منو به مسخره گرفت خندید 😭

عزیزم حرف من همینه نباید بگی میترسم ازت باید بگی بدون ترس و دلهره لوت میدم تورو خدا دیگه باهاش حرف نزن وجوابشو نده این کمر بسته زندگی تو وشوهرت رو نابود کنه شاید به زندگی همسرت حسادت میکنه وداره تلاش می‌کنه زندگیتو از هم بپاشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرف من همینه نباید بگی میترسم ازت باید بگی بدون ترس و دلهره لوت میدم تورو خدا دیگه باهاش حرف ن ...

عوضی هم زندگی خودش نابود کرده هم میخواد این بلارو سر من بیاره امشب جاریم اومده بود خونم شاغلع مرخصی گرفتع اومده برای خبر چینی تلفنی نتونست بفهمه حضوری اومد هرچی گفت من گفتم نمیدونم ولی از خواهرشوهرم پرسیدم گفت داره خون گربه مبکنه زنگ زده شوهرش جواب نمیده بره بگه اشتباه کردم برگرد خونه وفلان هیچی 😭

برای خواهرشوهرم ناراحتم من اگه جاش بودم دق میکردم خدا سر هیچ زنی نیاره همچنین خودم🥺

قضیه رو فهمیده؟ فهمیده که شوهرش به تو نظر داره?شوهرت چی میگه؟

نه خداروشکر ازمن حرفی نشده فقط فکرمیکنی شوهرش با یکی بهش خیانت کرده داداشش دیده از اونور قهررفته پسره نمی‌رفت دنبالش خلاصه بزرگتراشون اومدن وسط فکرکنم دارن جدامیشن😭😭😭