2777
2789
عنوان

بچها آنلاین شاپ زدم نمیدونم چیکارکنم😔😔😔😔کیا انلاین شاپ دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 34 پست

من تجربش نداشتم اما انلاین شاپ داشتن و با وجود رقیب های زیاد  تلاش و صبر میخواد  نا امید نشو به عنوان یه تفریح با علاقه ادامه بده از موزیک ها و چالشای ترند استفاده کن محصولات اورجینال بیارچون الان کسی فیک خرید نمیکنه خلاصه مواد بهداشتی مراقبت پوستی خیلی طرفدار داره و اینکه  راجب محصولات به خوبی توضیح بده از یک جمله کلیدی منحصر به محصولت رو استفاده کن 

لا حول ولا قوة الا بالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیج که قیمتاش از همه جا پایین تره اجازه گرفتم ۵تومن رو محصولاش بکشم 

آهان یعنی خودت نیاوردی جنس عزیزم ۵ تومن که خیلی کمه 

به نظرم بگرد عکسای جذاب از اون محصول پیدا کن مثلا عکس یا فیلمی که از اون محصول تست میکنن 

آهان یعنی خودت نیاوردی جنس عزیزم ۵ تومن که خیلی کمه  به نظرم بگرد عکسای جذاب از اون محصول پیدا ...

فعلا برا شروع ۵تومن کشیدم پیج و فروشم بره بالا عمده میخرم و خودم میفروشم فقط خداکنه بگیره