2777
2789

اگ بمیره هم نمیرم پیامش بدم باید خودش بده، خسته شدم از بودن نصفو نیمه اش میگه باهم تو رابطه نیستیم ولی هی میاد، تکلیفش مشخص نیست خستم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش کرده بودم امروز آنبلاکش کردم البته اول اون انبلاک کرد 

اشتباه کردی  

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
بله

منم تو این شرایطم یه مدت بلاکم کرد بعد انبلاکم کرد

می خواستم ببینم مورد شما بعد اینکه انبلاک‌کرد پیام داد بهت؟

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚
منم تو این شرایطم یه مدت بلاکم کرد بعد انبلاکم کردمی خواستم ببینم مورد شما بعد اینکه انبلاک‌کرد پیام ...

کلا مال من خیلی فیلمه 😂😂ی عالمه دعوا کرد ک دیگ پی ام نده و فلان من ندادمش خودش داد کلا همینجوریه اسکله 

کلا مال من خیلی فیلمه 😂😂ی عالمه دعوا کرد ک دیگ پی ام نده و فلان من ندادمش خودش داد کلا همینجوریه ا ...

وای چه جالب اینم با من دعوا کرد که خوشم نمیاد پیام بدی و دیگه پیامت رو گوشیم نبینم بعد بلاک کرد منم بی تفاوت شدم الان بعد دوماه از بلاک دراورده ولی پیام نداده

وای چه جالب اینم با من دعوا کرد که خوشم نمیاد پیام بدی و دیگه پیامت رو گوشیم نبینم بعد بلاک کرد منم ...

پیام میده 😂مال منم همینجور بود هی بلاک انبلاک کرد منتظر بود پیامش بدم بعد خودش داد منم ی کلمه جوابش دادم دوبارع بعد جن روز بلاک کرد😂فشاری شد 

پیام میده 😂مال منم همینجور بود هی بلاک انبلاک کرد منتظر بود پیامش بدم بعد خودش داد منم ی کلمه جوابش ...

🤣🤣🤣خدایی اینا رو از کجا پیدا کردیم

الان باهاش هستی؟