2777
2789

همون اول باید میرفتی دنبال علاقت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه برمیگشتم عقب، یکی از گزینه های جدی م خوندن حقوق بود

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
همون اول باید میرفتی دنبال علاقت

سلام

عذر میخوام تا الان موفق شدید پرونده ای دریافت کنید؟

اگه دوست داشتین جواب بدید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جدا؟ من بین روانشناسی و حقوق موندم

توی هر دوتاش قدرت بیان و تفهیم بالایی باید داشته باشی.

باید ببینی چی میخوای از آینده ت؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

حقوق رشته خیلی سختی نیست . برای امتحان نمونه سوال بخون. من فقط شب امتحان می خوندم نمره هام هم بد نمی شد‌ . البته فقط لیسانسم رو گرفتم و ادامه ندادم. ولی مدرکم رو دوست دارم و پشیمون نیستم. الان هم دارم خیاطی می کنم. 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت