2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

147 بازدید | 11 پست

سلام اونایی که تو رابطه هستن و رابطشون خوبه مسائل جنسی هم تو رابطتون هست؟

بودن این مسائل در دوران دوستی تو کشورمون عادیه؟

پسری که میگه همچین درخواستی داره باید چیکار کرد باهاش موند یا ازش جدا شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مهم نیست که عادیه یا نه

مهم اینه که تو چی میخوای

اگه مشکلی نداری خب چرا جدا شی

اگه میخوای برای بعد ازدواج باشه بهش بگو قبول کرد که هیچی قبول نکرد بندازش دور

چیز سختی نیست فقط حد قرمزهای خودتو بدون و اگه طرفت رد شد ازش تمومش کن‌رابطه رو و سعی کن زیاد وابسته ی کسی نباشی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

ببین من به عنوان دختر و خانوادم

فردی اگه لایقم باشه ینی براش مهم باشه

رابطه نمیخواد ازم

اگه منو برا زندگی بخواد

اگه برا رابطه بخواد میفهمم قصدش فقط سو استفادس همین

سو استفاده هم ک میگم وقتی با رضایت دوطرف باشه سواستفاده نیست

ولی منکه در حالت عادی تمایل ندارم ب رابطه 

پس نباید باشه همین

اصلا مهم نیست که عادیه یا نه مهم اینه که تو چی میخوای اگه مشکلی نداری خب چرا جدا شی اگه میخوای بر ...

برای من مهمه عادیه یا نه چون من آدم مذهبی نیستم و برام اوکیه قبل ازدواج ولی بازم نمیخوام مورد سوءاستفاده قرار بگیرم

اینکه مردا فلانن بهمانن اشتباس

چرا به ی دختر هرزه پیشنهاد میدن زیاد

ولی بمن نمیدن؟

خودت تعین میکنی حد و مرز رو

برا این موضوع ساده باید صبر کنه

مردی ک دوست داره

تاکید میکنم مرد ن پسر بچه

میتونه کنترل کنه شهوتش رو

بجای رابطه

کار میکنه برا ایندتون

وقتی من با بی پولیش میسازم تا پیشرفت کنیم

اونم درمقابلش باید حداقل غیرت داشته باشه روم!

برای من مهمه عادیه یا نه چون من آدم مذهبی نیستم و برام اوکیه قبل ازدواج ولی بازم نمیخوام مورد سوءاست ...

برا تو مهم نیست

ولی من خودم حتی

دختری ک قبل ازدواج رابطه داشته با داداشم نمیخوام

باید ایقد باعرضه باشه بگه ن

بعد ازدواج

اینجا ایرانه

برای من مهمه عادیه یا نه چون من آدم مذهبی نیستم و برام اوکیه قبل ازدواج ولی بازم نمیخوام مورد سوءاست ...

خب ببین منظورت از سواستفاده دقیقا چیه؟

خدایی نکرده تجاوز؟ یا اینکه بترسی بعدش ول کنه بره؟

برای اولی که خدایی نکرده برات پیش نیاد باید دقت کنی توی انتخابت و از طرفت مطمئن باشی که زمان لازمه

برای دومی بازهم باید از طرفت مطمئن باشی ولی جدای اون اطمینان تو باید اینو بدونی که حتی با رابطه ی جنسی نبایداونقدری وابسته ی طرف بشی که رفتنش برات ته زندگی باشه

جلوی رفتن کسی رو نمیشه گرفت خیلیا ازدواج میکنن و بعدش جدا میشن که خیلی بدتره اونشکلی 

حتی اگه رفت یا حتی خودت دیگه خوشت نیومد ازش بعد ی مدت، چیزی که اهمیت داره اون زمانیه که شما کنار هم سپری کردین و خاطرات خوبی ساختین برای هم

برای عادی بودنش که اره خیلی از اونایی که مذهبی و سنتی نیستن درخواستشو میدن بعضی اوقات سنتی هاشم درخواست میدن ولی خب واقعا عادی بودن یا نبودنش مهم نیست زیاد

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خب ببین منظورت از سواستفاده دقیقا چیه؟ خدایی نکرده تجاوز؟ یا اینکه بترسی بعدش ول کنه بره؟ برای اول ...

خیلی ممنون از راهنماییتون 🌹

منظورم از عادی اینه کسایی که تو رابطه خوبی هستن هم این مسائل بینشون هست؟

خیلی ممنون از راهنماییتون 🌹 منظورم از عادی اینه کسایی که تو رابطه خوبی هستن هم این مسائل بینشون هس ...

خواهش میکنم عزیزم

ببین من خیلیا رو دیدم که هست بینشون خیلیاروهم دیدم که نیست با اینکه خوب بوده رابطشون اما رابطه ی جنسی بعد ازدواج بوده

کاملا نسبیه نظر دقیق و امار نمیشه ارائه داد براش 

ببخشید بچه میدونید قبلا سخت می گرفتم ولی به نظرم رابطه عاطفی داشتن بد نیست وسط روابط تجاری خب من اشتباه کردم البته اگه دیدید آینده نداره و خودش هم چیزی نمیگه قطع کنید خب گاهی نمیشه دیگه یعنی بزرگترین جادوگر دنیا هم باشی یه کارهایی نمیشه  ، درکل به نظرم برای رابطه عاطفی زن و مرد هرکدوم باید خودشون از لحاظ روحی سیر شده باشند و بالای 3 تومن داشته باشند بتونن خرج کنن