2777
2789
عنوان

مامانهای کلاس اولی

189 بازدید | 16 پست

معلم دخترم گفته آزمون فارسی دارن باهاشون کار کنید یعنی چی؟منظورم اینه فقط روانخوانی یا املا هم میگیره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دوستدار خربوریدان 😁🤌

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

مامان من معلم کلاس اوله

تا اونجایی که من برگه امتحان فارسی رو دیدم هیچدوم ازین حالاتی که میگین نیست

مثلا دیدم یه سوال بود که حرف اول این تصاویر را بنویس

میشه از تو اینترنت و قلمچی دانلود کرد سوالارو

اگه این امضارو میخونی برای دعا میکنی قبول شم؟ بگی صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستدار خربوریدان 😁🤌

،😁☺️😁😁سوالمو جواب بده،👻

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مامان من معلم کلاس اوله تا اونجایی که من برگه امتحان فارسی رو دیدم هیچدوم ازین حالاتی که میگین نیست ...

وااای استرس گرفتم که از ظهر نشستم روانخوانی باهاش کار می کنم خودشم که عین خیالش نیست،😭پیرم کرد با این درس خواندنش بخدا شانس نداریم بیست سال غصه درستی خودمون رو خوردیم باز دوباره از اوووول،😩

وااای استرس گرفتم که از ظهر نشستم روانخوانی باهاش کار می کنم خودشم که عین خیالش نیست،😭پیرم کرد با ا ...

کلاس اول همینه کم کم خ بهتر میشن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

کلاس اول همینه کم کم خ بهتر میشن

بخدا که پدر مادرای ما کیف کردن نفهمیدن ما چطور درس خوندیم خدایی من خودم کلاس اولم کلی مسولیت پذیر بودم نسبت به درسام این اصلا عین خیالش نیست

سلام گلم پسرم دوهفته تعطیل شدن  من اون زمان ک امتحان داشتن خیلی سوال گرفتم ۳۰ تا سوال میگرفتم& ...

سی تا سوال یا سی تا نمونه سوال؟؟؟چه زود تعطیل شدن

سی تا سوال یا سی تا نمونه سوال؟؟؟چه زود تعطیل شدن

سوال در مورد فارسی یا املا میدادم 

روانخوانی باید زیاد میخوند با اینکه بلد بود زیاد کار کردم 

مثلا کلمات رو اشتباه مینوشتم ک اون درست بنویسه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

کتاب هم براش ثبت نام کن تا فردا مهلته 

آره کتاب که مدرسه پول گرفته خودشون ثبت نام کردن

سوال در مورد فارسی یا املا میدادم  روانخوانی باید زیاد میخوند با اینکه بلد بود زیاد کار کردم&n ...

برای پسر شما هم کاربرگ های سخت میدادن؟ ازمونشون در حد اون کاربرگاست؟مال اینا که خیلی سخت بود خیلی وقتا جواب رو خودم بهش میگم ولی آنقدر حرص میخورم کامل بیخیاله داره دور خونه با اسکوتر می‌ره از ظهر روانخوانی فقط خونده خیلی اذیت می‌کنه،😭

برای پسر شما هم کاربرگ های سخت میدادن؟ ازمونشون در حد اون کاربرگاست؟مال اینا که خیلی سخت بود خیلی وق ...

نه خیلی راحت بود گلم 

امتحان اخر پسرم مریض بود معلمش گفت نیازی نیست نمره کلاسیشون عالیه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

نه خیلی راحت بود گلم  امتحان اخر پسرم مریض بود معلمش گفت نیازی نیست نمره کلاسیشون عالیه

چی بگم خدا کنه اینم بده امتحانش رو راحت بشم فقط دنبال بازیه