2777
2789
عنوان

شیمی بخونم بالاخره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا به خدا ما کاری به رئیسی نداریم الان فقط امتحان مهمه

انشالله شما هم بزرگ میشی این دوران و با خوبی طی میکنی ،نگران نباش درست و بخون

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

بچه ها بزارید این تاپیک بمونه یه چیزی نگین اینم بترکه ببینیم چکار باید کنیم😂 

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
اگه شیمی کنسل شه واقعا موهامو میکنم تنها باریه که دلم میخواد فقط بره تو کما و نمیره

اصلن نتونستم بخونم هیچی بلد نیستم الان

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
رفتارای جمعی نشون دهنده نا آگاهیه ،یکی میوفته جلو بقیه هم دنبالش تمون حرف و رفتار و میزنن ،مثله دورا ...

رفتار جمعی که چه عرض کنم عزیزدلم داریم زندگی می‌کنیم با تورمی که دیگه از کنترل خارج شده دلار هرروز بالاتر میره و مردم کشورمون فقیرتر

ایشون مسئولیت قبول کردند و متاسفانه هیییچ کاری نکردند 

به مرگ کسی راضی نیستم ولی مسئول خوبی نیست

انشالله شما هم بزرگ میشی این دوران و با خوبی طی میکنی ،نگران نباش درست و بخون

مرسی ایشالا

رفتار جمعی که چه عرض کنم عزیزدلم داریم زندگی می‌کنیم با تورمی که دیگه از کنترل خارج شده دلار هرروز ب ...

بهتره شخصی نگاه نکنیم ،کلی و حتی جهانی نگاه کنیم وضع ما اونقدرا هم که میگید بد نیست

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
بهتره شخصی نگاه نکنیم ،کلی و حتی جهانی نگاه کنیم وضع ما اونقدرا هم که میگید بد نیست

منظرتون از نگاه کلی ثروتمند های جامعه هست ؟ اگه منظورتون اینه که درسته وضع ما اونقدر ها هم بد نیست 

من چیزی که میبینم رو میگم گلم شما یه چرخ تو خیابون بزن از مردم درباره جیبشون بپرس

من دینم رو خودم انتخاب کردم و عاشقشم ولی با این افراد که مردم کشورم رو بدبخت کردند مخالفم

منظرتون از نگاه کلی ثروتمند های جامعه هست ؟ اگه منظورتون اینه که درسته وضع ما اونقدر ها هم بد نیست&n ...

نه عموم جامعه

سرانه مصرف گوشت کم شده فقر زیاد شده دزدی زیاد شده خداروشکر ما وضعمون خوبه مثل شما مشکلی نداریم ولی ا ...

دوستااااان لطفا تاپیک و نترکونید

بچه ها یکی بگه چطوری تاپیک و قفل کنم