2789
۹ سال کافی نیست ؟ امید الکی نده به بنده خدا ادما فرق دارن برا همه نمیشه یه نسخه پیچید

توی این ۹ سال چه کارایی برای خوب شدن زندگیت کردی ؟ 

تا حالا به شوهرت اقتدار دادی ؟ 

همه چی به ناز کردن و قهر کردن و ناز کشیدن مرد نیست 

😐😑 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی این ۹ سال چه کارایی برای خوب شدن زندگیت کردی ؟  تا حالا به شوهرت اقتدار دادی ؟  همه ...

چجور اقتدار میدن من همه تلاشمو کردم که زندگیمو از سردی نجات بدم نشد

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

چجور اقتدار میدن من همه تلاشمو کردم که زندگیمو از سردی نجات بدم نشد

گلم همه تلاشت رو کردی ولی از راه درست وارد نشدی بیا توی این تاپیکم کامل گفتم 

من خودم کلاس همسرداری حاج آقا حسینی رو شرکت کردم 

شما یه سر به کانال تجربه ها بزن و پیام های دوستان رو بخون متوجه میشی https://ninisite.co/discussion/topic/13280223/

😐😑 

شما ازدواج کردین؟

اگه خواستین امضام رو بخونین راه حل مشکلتون توشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اینو به ادمی که هر روشی امتحان کرده نگو چون براش خیلی سنگینه این حرف 

من خودم از هزار راه رفتم تا تونستم شوهرم رو عوض کنم...

۳ سال دوری از خونوادم رو تحمل کردم 

تو غربت با یه بچه کوچیک و خانواده شوهری که مادرش بیماری اعصاب داشت و خواهرشم مشکلات خودش پدرشوهرمم کارش بیرونشهر بود باهم توی خونه زندگی کردیم

پس خودمم سختی زیادی تحمل کردم

تازه یه ساله از پسش براومدم و فهمیدم چجوریه

۸ سالم هست که ازدواج کردم

من خودم از هزار راه رفتم تا تونستم شوهرم رو عوض کنم... ۳ سال دوری از خونوادم رو تحمل کردم  تو ...

خونه پدرم یه خیابون باهامون فاصله داره اخرین بار زمستون رفتم خونشون تو این مدت انگشت شمار گفتم تموم کن کدورتو دیگه نمیدونم باید چیکار کنم تا عوض بشه دلش به زندگی باشه

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

ببین عزیزم خیلی خیلی سخته که آدم الویت اول همسرش نباشه و وابستگی بعضیا واقعا دیگه آسیب رسانه اما باید قوی بود چاره چیه انشالله خدا خودش کمک کنه

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان