2777
2789
عنوان

رهایی از افسردگی و تنهایی

149 بازدید | 19 پست

سلام، لطفا اگه میتونید خواهرانه کمکم کنید، 

خیلی وقته حال روحی مناسبی ندارم، تمام اهداف و انگیزم رو از دست دادم، احساس پوچی میکنم، حس میکنم از دنیا عقب موندم، گوشه گیر شدم، زیاد دوست ندارم با کسی صحبت کنم، عصبی میشم خیلی سریع، همه این اتفاقا تو این یکسال اخیر افتاده و نمیدونم چطوری رهایی پیدا کنم، چطوری دوباره مثل قبل بشم،

لطفا اگه نظری دارید،  پیشنهادی دارید کمکم کنید 

شما تو مرز افسردگی هستید پیشنهاد میکنم به روانشناس مراجعه کنید دقیق بگن باید چیکار کنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس و دارودرمانی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

شما تو مرز افسردگی هستید پیشنهاد میکنم به روانشناس مراجعه کنید دقیق بگن باید چیکار کنید

رفتم، اونا فقط حرفای کلیشه ای میزنن، هیچ تاثیری رو حالم نداشتن متاسفانه

ورزش پیاده روی صله رحم آهنگ و رقص غذاهای شیرین وقندوشکرکنار بزار ارتباط باخدا مثل نماز محبت ب ...

وروش میکردم، ولی متاسفانه بعد از اون اتفاق ورزش فقط باعث بغض تو گلوم میشد،آهنگ شاد گوش میدادم که باعث حال خوبم بود، الان کلا اهنگهای غمگین، بی اعتقاد هم شدم متاسفانه

رفتم، اونا فقط حرفای کلیشه ای میزنن، هیچ تاثیری رو حالم نداشتن متاسفانه

ببینید بذارید یه چیزی بگم

منم یه روانشناس هستم درسته بعضیا حرف های کلیشه ای میزنن ولی اولویت با خودتونه

هر کسی تو زندگیش خودش انتخاب می‌کنه کجا باشه

یکی انتخاب میکنه قاتل باشه یکی انتخاب میکنه دزد باشه یکی انتخاب میکنه یه آدم مفید باشه

خودتون باید معجزه ی زندگی خودتون باشید هیچکس به غیر از خودتون نمیتونه کمکتون کنه اینو همیشه یادتون باشه

نمیدونم چند سالتونه ولی همین الان که شما تو این حال و هوا هستید خیلیا آرزوی راه رفتن دارن ارزوی دیدن دارن آرزوی اینو دارن که یه نفر یه لیوان آب بده دستشون

دور از جون اگه اتفاقی براتون بیفته از زور فشار عصبی و یه بلایی سرتون بیاد هیچکس حتی نگاهتون هم نمیکنه پس منطقی باشید

بازم میگم خودتون باید معجزه ی زندگی خودتون باشید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببینید بذارید یه چیزی بگم منم یه روانشناس هستم درسته بعضیا حرف های کلیشه ای میزنن ولی اولویت با خود ...

درست میگید، ولی نمیدونم با این همه سوال که تو سرم ایجاد میشه چیکار کنم، من الان ۲۷ سالمه، زندگی خودمو داشتم، کار خوب داشتم، خونه، تحصیل کرده، با انگیزه، شاد، خیر بودم

ولی از اینکه دیگه هیچی نیستم احساس پوچی میکنم، 

آدرس مطبتون کجاست؟ 

درست میگید، ولی نمیدونم با این همه سوال که تو سرم ایجاد میشه چیکار کنم، من الان ۲۷ سالمه، زندگی خودم ...

گذشته رو ببوسید بذارید کنار آدمی که تو گذشته زندگی کنه به هیچ جا نمیرسه گذشته برای درس عبرت گرفته نه اینکه بخوای توش زندگی کنی

من مطب ندارم لیسانس روانشناسی دارم الان پول تو کار آزاده 😂 عوضش دوتا شغل دارم والا کی به کیه 😊

گذشته رو ببوسید بذارید کنار آدمی که تو گذشته زندگی کنه به هیچ جا نمیرسه گذشته برای درس عبرت گرفته نه ...

به اجبار هنوز میبینمش، کنار یکی دیگه، تا میام فراموش کنم، همه چی تازه میشه،

به اجبار هنوز میبینمش، کنار یکی دیگه، تا میام فراموش کنم، همه چی تازه میشه،

رفتنی راهشو پیدا می‌کنه موندنی بهونشو

هر کی اومد خوش اومد هر کی رفت بسلامت

زندگی جریان داره