2777
2789

من خیلی خجالتی بودم اماالان سعی می کنم باهمه ارتباط بگیرم خیلی توبه

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی شروع کردی؟ اولش خیلی سخته منم میخوام خودمو تغییر بدم

ازچندوقت پیش ازتنهایی خسته شدم کمکم سعی کن ارتباط بگیری درحدسلام وعلیک کمکم صحبت کن امامزاده رویم نکن

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

آره من خیلی خجالتی بودم بچه ک بودم

ولی بعد ک بزرگتر شدم و وارد اجتماع شدم دقیقا از وقتی ک رفتم سرکار، اکی شدم

ینی زندگی من ب دو قسمت قبل سرکار رفتن و بعد سرکار رفتنم تبدیل شد

ینی انقدر تاثیر داشت روم 

از این رو ب اون رو شدم

منم خیلی خجالتی بودم و البته هنوزم هستم اما خب چون همیشه میخواستم تغییر کنم و با بیشتر شدن سنم نسبت به قبل چن درجه بهتر شدم ینی همین که بخوای تغییر کنی خودش خیلی خوب و موثره به نظرم البته خب هنوزم به اون ادمی که میخواستم تبدیل نشدم برای همین الان چند وقته خیلی جدی تر دارم تلاش میکنم مثلا تنهایی بیرون میرم تنهایی خرید میکنم مثلا اگه جایی بعد کلاسی چیزی منتظر باشم کسی همسن خودم اونجا باشه سعی میکنم باهاش صحبت کنم درمورد همین چیزای روزمزه یا مثلا همون کلاسی که توش شرکت کردم

۲۰

عه🗿

من دارم میرم ۱۷ 

قبلا خیلی بد بودم ولی ی چند ماهه خیلی بهتر شدم 

نمیدونم چطوری ولی خب:/

زمان همه چیو درس میکنه نگران نباش:/

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من خیر سرم دانشجو معلمم هستم اوایل به خاطر این مشکل میخواستم انصراف بدم😑

نگران نباش شروع کن به تغییر اولش واقعا سخته ولی بعد کم کم چند بار که انجام بدی هم انگیزت زیاد میشه هم برات عادی میشه من مثلا اولین بار که میخواستم تنها برم بیرون چند روز با خودم کلنجار میرفتم از اخر دلو زدم به دریا رفتم دیدم اصلا اون غولی نبود که واسه خودم ساخته بودم بعد تو دلم همش هی به خودم روحیه میدم هی میگم حرف زدن چیز غیر عادی یا ان نرمالی نیست که ازش خجالت بکشم یا هی تو دلم از خودم تعریف میکنم