2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابلیت اینو دارم که همینجا برات بمیرم...دختر قوی...

خدا نکنه عزیزم.. خدا برای هیچکس نخواد این روزا رو

خداخواسته باردار شده بودم نه با دارو و همش میگفتم خدا توانشو دیده در من و بهم داده خدا خودش نگهدارشونه...

20 هفته... تکون میخوردن براشون لباس خریده بودم طول سرویکسم خیلی کوتاه شده بود باید اورژانسی سرکلاژ ...

عزیزم غصه نخور میدونم خیلی سخته ان شا الله بزودی دامنت سبز میشه فقط خودتو تقویت کن و روحیه ات رو نباز 

خدا نکنه عزیزم.. خدا برای هیچکس نخواد این روزا رو خداخواسته باردار شده بودم نه با دارو و همش میگفتم ...

امیدوارم کائنات باب میلت عمل کنه و دعای دوقلو های خوشگلت بدرقه راهت باشه..

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

چاره ای ندارم یه بچه دیگه هم دارم که کوچیکه اگه فکر اون نبود خودمو میکشتم تموم شه

سلامت باشه ایشالله سعی کن فراموش کنی می دونم غیر ممکنه ولی تاحد امکان

عمه ی منم باردار نمی شد چند سالی گذشت دوقلو باردار شد که از بس نمک خورد بچه هایش سقط شدن ولی خدا یه سال بعد بهش یه پسر گوگولی داد

خاله ی دوقلوم اولین بچش مشکل داشت یه ماه از بارداریش نگذشته بود که واویلا بچه هه سقط شد