2777
2789
عنوان

بارداری

124 بازدید | 18 پست

خانما من ماه پیش اقدام کردم برای بارداری نشد چون خیلی استرس داشتم این ماه هم میخام اقدام کنم هرچی کیت تخمک گذاری استفاده کردم به خط پررنگ و یه حاله پایینش ،با اینکه روز سیزدهمم هست اخه سونو هم دادم تخمدان هام سالمن 

موندم چکار کنم 

کسی تجربه داره؟؟؟؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
س
1
50%
ث
1
50%

توکل کن به خدا 

تخت نظر یه پزشک خوبم باش 

همه چی دست خداست 

واسه من که ناخواسته بود اصلأ 

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی کیت تخمک گذاری، هر دوتا خط باید پر رنگ باشن. خط کمرنگ یا هاله دار نشونه اینه که یا داری به روز تخمک گذاری نزدیک میشی یا ازش رد شدی. دو ساعت قبل از استفاده از کیت، مایعات نخور تا  نشون بده 

بعد هم عزیزم. شما از زمانی که پاک میشی، روز در میان اقدام کن. حالا کیت هم بذار تا روزش مشخص باشه برات. مرتب اقدام کن تا ۲۲ ۲۱ سیکلت . در ضمن لقاح موفق به سایز تخمک بستگی نداره عزیزم. بیشتر به کیفیت تخمکات وابسته هست. استرس خیلی بد هست برای تخمک نمیذاره آزاد شه یا لقاح انجام بده. حواست باشه

اره دکترم هم گفت استرس خیییلی بده 😭😭😭

الان چرا ناراحتی دختر خوب؟ چون خط رو نمیبینی؟ من تجربه دارم عزیزم. خودتو اذیت نکن. من ۲ سال کیت زدم تا باردار شدم. ولی سه ماه آخر فهمیدم که چرا تخمکها نمیگیره.دلیلش همون استرس بود. باید بیخیال باشی تا بگیره. ولش کن بابا. باور کن راست میگم