hasti05 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 535 عنوان خانومای باردار.. 58 بازدید | 9 پست از کی تحت نظر دکتر بودید؟من که قبل بارداری تحت نظر نبودم به مشکل میخورم؟چه مراقبت هایی از خودتون کردید؟چیا میخورید چیا ممنوع هستن؟ 1403/02/30 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40667 زعفران ،جگر،سیر،دمنوش،چیزایی که کافئین دارن،لبنیات محلی رونبایدلخوری هرموقع فهمیدی بارداری بروپیش دکتر .بهت اسیدفولیک میده دوباره ۷هفته بروواسه سونوی قلب راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 9749 از وقتی فهمیدم باردارم تحت نظر بودمچی میخوریم منطورت غذا هست یا قرص به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
هرچیمیگمقبولنمیکنیکه عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2134 قبل از بارداری تحت نظر بودمچند سالته؟ آزمایش میدی قبلش نیاز باشه اسید فولیکچیز خاصی نمیدنبعد از بارداری هم بر حسب جواب آزمایش د۳ و اسید فولیک و آ اس آ و.... تموم میشه هر شبی...
هرچیمیگمقبولنمیکنیکه عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2134 مواد غذایی هم بعد از بارداری زیاد گرم نخور مثل فلفل و زیره و ...زعفران هم کنسله...به خوبه تموم میشه هر شبی...
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 9749 تا قبل سه ماه فولیک اسید میخورن ...دی ۳ دکتر بخوادمیدهقرصای ویتامین هم اکتی ناتال و کلسی شور وکپسول پریناتال و قرص آهن تا ماه ششم یا حدود هفت ماه میخوردمدیگه الان آهن ومولتی ویتامین و کلسی شور میخورم.... به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 9749 مواد غذایی هم سعی کن غذا های سالم بخوریمن شیر زیاد میخورم میوه هم زیادمیخورمگوشت هم از برنامه غذاییت حذف نکن به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 9749 غذای تند هم میگن جنین خوشش نمیاد سعی کن نخوریجیگر و زرشک وزعفران هم سعی کن نخوری به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 9749 تا قبل سه ماه فولیک اسید میخورن ...دی ۳ دکتر بخوادمیده قرصای ویتامین هم اکتی ناتال و کلسی شور وکپسو ... البته کپسول پریناتال رو زودتر تموم کردم.... به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
hasti05 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 535 از وقتی فهمیدم باردارم تحت نظر بودم چی میخوریم منطورت غذا هست یا قرص غذا