2777
2789
عنوان

عفونت شدید گلو

124 بازدید | 8 پست

دوستان دادم از درد میمیریم ترو خدا راه حل دارید بگید 

گلوم شدیدن عفونت کرده و هر دیقه خلط دارم و زرد رنگه 

دردش میزنه به گوشم و دو روزه نمیتونم آب دهنمو قورت بدم 

آب نمک و عسل و اینارو امتحان کردم فایده نداشت 

ساعت ۵ نوبت دکتر دارم اما واقعا دیگ نمیتونم تحمل کنم😭

اگه چرکش زیاده قرص باید بخوری با اب و عسل درمان نمیشه

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چرکش زیاده قرص باید بخوری با اب و عسل درمان نمیشه

اره زیاده 

سه روز پیش دکتر رفتم و دارو هاشو خوردم ولی فایده نداشت

حس میکنم سرطانی چیزی دارم که خوب نمیشم 😭💔

اره زیاده  سه روز پیش دکتر رفتم و دارو هاشو خوردم ولی فایده نداشت حس میکنم سرطانی چیزی دارم ک ...

وا سرطان چی نه بابا ویروس جدیده طول میکشه تا خوب بشی 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

هر سه ساعت آب ولرم با نمک مخلوط کن قرقره کن

مسواک چند نوبت بزن

داروخانه آمپول بگیر بزن

قرص آزیترومایسین برای سرماخوردگی عفونی ؛گلودرد

شیاف دیکلوفناک برای بدن درد و سردرد 

قرص ایبوپروفن برای دردگلو و تب عالی 

قرص آنتی هیستامین برای آب ریزش بینی

شربت دیفن هیدرامین برای گلودرد هم بخور هم قرقره کن

بخور بده زیر پتو ؛خیلی خوبه عرق میکنی خوب میشی

اینا خیلی خوبن

آب ولرم زیاد بخور با دستشویی رفتن تب و عفونت میره

آب ولرم با عسل و آبلیمو مخلوط کن روزی ۲ بار بخور 

هر سه ساعت آب ولرم با نمک مخلوط کن قرقره کن مسواک چند نوبت بزن داروخانه آمپول بگیر بزن ق ...

عزیزم مرسی از راهنماییت خیلی ممنونم اینقدر کامل توضیح دادی 

خدا خیرت بده❤️