2777
2789
عنوان

گریه ی شدیدو غصه در بارداری

77848 بازدید | 59 پست

سلام

دیروز ظهر یه موضوعی پیش اومد و از گریه ی کم شروع شد و تا گریه های هیستریک و شدیدو بلند طول کشید واسم   

بعدش خوب شدم و سعی کردم آروم باشم ولی عصر و شب هم باز با همسرم بحثم شد و.گریه....

البته فقط اشکام میریختن بایه بغض شدید توی گلوم

نی نیم تکون میخوره خداروشکر 

ولی میخاستم بدونم حالش خوبه کسی تجربه همچین گریه هایی داشته توی بارداری

واگه بچه اش بدنیا اومده سالمه؟

گریه ی من وبالارفتن ضربان قلبم از عصبانیت روی قلب بچه اثر بد نمیذاره خدای نکرده؟

روی هوشش چی؟

نگرانشم....

برام دعا کنید دیگه اینطوری نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری افسردگی میگیرم و کارم همش گریه و غصه بود میرفتم حمام های های گریه میکردم ولی خداروشکر چیزی نشد بچم ۲۰ ماهشه وکاملا نرمال و صبورو ارومه همش فکرمیکردم یه بچه عصبی گیرم میاد

من تو بارداری افسردگی میگیرم و کارم همش گریه و غصه بود میرفتم حمام های های گریه میکردم ولی خداروشکر ...

خداروشکر ک نی نیت سالمه 

من علاوه بر افسردکی و فکر و خیال های روزمره ک همش دارم، این گریه ها ک از روی عصبانیت و ناراحتی هم بخاطر بحث باهمسرم برام پیش اومد

واسه همین نگرانم   

منم دیشب با همسرم بحث شدید داشتیم انقدر گریه کردم و بهم فشار اومد اول دلدرد کمر درد گرفتم بعد استخونه داخل واژنم بشدت تیر میکشه نمیتونم بشینمو بلند شم حرکتایه بچه اول تو معدم بود الان اومده وسط شکمم خیلی نگرانم 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
شوهر من بجای آروم کردنم بدتر ناراحتم میکنه موقع گریه کردنم

عزیزم اونم تحت فشاره. خودت سعی کن آروم باشی. آجی باورت نمیشه پریشب رفته بودیم بیرون که مثلا توی طبیعت یه دوری بزنیم اما دیدم شوهرم درگیر دانلود یه نرم افزار شده بشه اعتراض کردم برگشت گفت انقد نوچ نوچ نکن به طبیعت نگاه کن تا کارم تموم شه. بخاطر همین حرفش دو روز باهاش قهر بودم وقتی هم که خونه نبود هق هق گریه میکردم. موقعی که من آشتی کردم حالا اون شروع کرد قهر و بد قلقی. گفتم چرا اینجوری کردی گفت بخاطر اینکه الکی دو روزمونو خراب کردی دیگه انرژی نداشتم. تازه دیروز توی محل کارش با همکاراش دعواش شد.

آجی احساس میکنم اونا هم توی دوران بارداری حساس تر از قبل میشن. به هر حال هزینه کمرشکنه.

باید هردومون مراعات حال همدیگه رو بکنیم.

شوهرم رفت سرکار امروزم میخواستیم بریم شمال چهلم مادر بزرگش،منم مامانم نیست رفته شهرستان پیش مادرش،شوهرمم همش تو فکره اینه پدر مادرشو ببره شمال همش میگه تو بد بختمون کردی با اون بحث دیشب من نمیمونم نمیتونم مادر پدرمو تنها بفرستم 

گناه من چیه میترسم برم یه اتفاقی بیفته ۸ ماهه دارم زحمت میکشم

انشالله نی نی های جفتمون سالم و خوش باشن و سالم دنیا بیان    

ممنونم انشالله الان تو هفته ۳۳ هستم نمیدونم این مسافرتو چیکار کنم خیلی از رفتنش میترسم از اینورم همسرم ول کن نیست میگه باید بریم 

عزیزم اونم تحت فشاره. خودت سعی کن آروم باشی. آجی باورت نمیشه پریشب رفته بودیم بیرون که مثلا توی طبیع ...

من گریه های بلند و عصبی داشتم

شوهرم بجای آروم کردنم درو کوبید ب هم و رفت البته قبلش کلی بدتر کرد حالمو

کاش یه کم مراعات میکردن

مرسی عزیزم

ممنونم انشالله الان تو هفته ۳۳ هستم نمیدونم این مسافرتو چیکار کنم خیلی از رفتنش میترسم از اینورم همس ...

منم باید هفته ی سی و و یک  تقریبا برم یه مسافرت دور ، ینی محل کارم

میدونم چ استرسی داره از حالا نگرانم براش  

من گریه های بلند و عصبی داشتم شوهرم بجای آروم کردنم درو کوبید ب هم و رفت البته قبلش کلی بدتر کرد حا ...

منم همینطور آجی. به نظرم بخاطر بچت هم که شده خودت خودتو آروم کن. الهی که خدا همه ی نی نی هارو حفظ کنه.

منم باید هفته ی سی و و یک  تقریبا برم یه مسافرت دور ، ینی محل کارم میدونم چ استرسی داره از حال ...

خدا رحم کنه واقها بهمون من خودم کرجم میخوایم بریم شمال تنکابن نمیدونم با این وضعیت دیشب صلاحه برم یا نه