2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله دردت بگیره آمپول نیاز نباشه

تا میتونی راه برو و از پله بالا پایین برو

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی گلم 

میشه بعدا ک حالت خوب شد تگم کنی از تجربه هات و حس هات بگی؟؟ 

تا جایی ک خوندم باید داد نکشی ک انرژیت خالی نشه به حرف مامات گوش کنی، نفس بکشی ، و زور زدن های قوی بکنی 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

مبارکه عزیزدلممممم😍😍😍انشاالله به خیر و سلامتی باشه و قدمش نیکو باشه براتون😍😍😍

دیگه بسلامتی مامان شدین برای منم دعا کنین دعاتون گیراس😍😍😍 البته من مجردم😂 برای ازدواجم دعا کنین و اینکه هفته بعد ازمونی دارم که به قبولیش احتیاج دارم، التماس دعا دارم ازتون🥹🥹

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

خدا پشت پناهت عزیز جان 

خدارو شکر چه تایپیک زیبایی 

فقط ارامش داشته باش خودتو از استرس دور کن 

امیدوارم که راحت ترین شیرین ترین زایمان رو داشته باشی 

این بنده شم دعا کن

نگران نباش عزیزم ان شالله زایمان راحت و آرومی داشته باشید ،گل گاوز بان و پله در حالت عادی برای زایمان طبیعی بی نظیره ولی شما امپول فشار میزنی نمیدونم میتونی استفاده کنی یا نه ،ولی سوره انشقاق رو مرتب بخون خییییییییلییییییی موثره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم