2777
2789
عنوان

پایه این عکس بذاریم از استایل و اندام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هم به چهره هم به اندام اهمیت میدم و اتفاقا چندوقته شدید فیریک زدم روشون، قبلا در تلاش بود ...

تا یه حدی که لاغر بشی دیگه وزن نمیگیری یا سخت وزن میگیری‌نمیدونم قضیه چیه.برای صورت شنیدم ناشتا ژله بخوری با جوانه گندم پر میکنه

تاپیک زدم که اعتماد به نفس بگیرم بد تر اعتماد به نفسم اومد پایین🤣

خودت نزاشتی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

چقدر نازییی

مرسییی🥲🤍

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
زیبا و جذاب🥺❤️

🙂🤍

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
تا یه حدی که لاغر بشی دیگه وزن نمیگیری یا سخت وزن میگیری‌ نمیدونم قضیه چیه.برای صورت شنیدم ناشتا ژله ...

اره دقیقا قبلا میشه گفت توپر بودم ولی یمدت با یکی از دوستام پلن چیدیم هر روز میرفتیم پیاده روی میشه گفت آب رفتم کلا، اگه یکم دیگه ادامه میدادم فقط یه خاطره ازم باقی میموند

جوانه گندم طعمشو‌ دوست نداشتم، ژله هم اتفاقا یکی دو بار فاز انگیزشی گرفته بودم که به هدفم برسم واسه خودم درست کردم ولی اصلا میلم نمیشد اول صبحا ژله بخورم اخرشم خورده نشد ریختمش دور. نمیدونم چیکار کنم🙁 شنیدم شیر خشک خوبه ولی هنوز امتحان نکردم

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اره دقیقا قبلا میشه گفت توپر بودم ولی یمدت با یکی از دوستام پلن چیدیم هر روز میرفتیم پیاده روی میشه ...

خیارم خوبه اسپری کن صورتت پر می‌کنه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خیارم خوبه اسپری کن صورتت پر می‌کنه 

واقعا تاثیر داره؟ اب خیار خالص باشه یا با گلابی چیزی قاطیش کنم

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

گزارش نخورم صلوات 

ای جان 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
گزارش نخورم صلوات 

عالیه 🤩.

ورزش چی می‌کنی ؟قدرتی؟یا هوازی ؟