2777
2789
عنوان

نداشتن کسی برای حرف زدن

36 بازدید | 8 پست

سلام وقتی به مرحله ای میرسین که هیچ دوست یا اعضای خانواده ای ندارین که باهاش حرف بزنین

و اگه اشتباها با مادر یا خواهرتون حرف بزنین فقط سرزنش میکنن

باید چه کرد

غم دنیا رو چظور خالی میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا بگو

شوهرم با داداشم مشکل داره.  سر هرچی گیر میده اصلا حال نمیکنه باهاش.  بی هیچ دلیلی حساسه.  منم جونم بسته به داداشم.  شوهرم تو جمع هایی که داداشم هست همش عصبی و تو خودشه.  بعد همه هم بهم گیر میدن چشه چرا اخماش تو همه.  بعد دلیل رو میگم میگن چون خودت انتخابش کردی حقته.  دلیل رو نگم با سوالاشون بیچاره م میکنن.  از طرفی با شوهرم بحث م میشه.  میگه من حساس شدم و تا برطرف نشه اوضاع همینه.  درحالیکه اینقد برادرم رو دوست دارم که نگو. عملا با اینکاراش داره خواهر و برادر رو از هم جدا میندازه.  بعد همین مرد(شوهرم)  خودشو برای خونوادش میکشه.  خیلی حالم بده و هیچ راهی هم ندارم. 

شوهرم با داداشم مشکل داره.  سر هرچی گیر میده اصلا حال نمیکنه باهاش.  بی هیچ دلیلی حساسه.&n ...

بهش حسادت می‌کنه حتما.جلو شوهرت بهش محبت نکن.همه مرداد همینطوره.شوهرمنم با داداشم مشکل داره...حساس نیست اما همش دنبال عیب‌جویی هست..دنبالش نمیکنم..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

بهش حسادت می‌کنه حتما.جلو شوهرت بهش محبت نکن.همه مرداد همینطوره.شوهرمنم با داداشم مشکل داره...حساس نیست اما همش دنبال عیب‌جویی هست..دنبالش نمیکنم

بهش حسادت می‌کنه حتما.جلو شوهرت بهش محبت نکن.همه مرداد همینطوره.شوهرمنم با داداشم مشکل داره...حساس ن ...

اون میگه داداشت کم لهم احترام میزاره و خودشو از من بالاتر میدونه.  باید سرجاش بشونمش.  درحالیکه داداشم خیلی هم باهاش خوب برخورد میکنه.  یه بار رفتیم تفریح

داداشم بهش گفت چوب جمع کن.  بیچاره کرد منو که داداش ت بهم دستور میده

اون میگه داداشت کم لهم احترام میزاره و خودشو از من بالاتر میدونه.  باید سرجاش بشونمش.  درح ...

همون دیگه هم حسودی می‌کنه هم کل کل می‌دونم سخته اما باید بی تفاوت خودتو نشون بدی‌‌...حرص بخوری بدتره